"Olvasom, hogy arra a kérdésre, mi garantálja, hogy a kínai kormányzat direkt irányítása alatt álló egyetem nem hírszerzési célból épül meg, Palkovics László azt felelte: " a titkosszolgálatokhoz nem értek, de ha egy nagy ország titkosszolgálati tevékenységet akar végezni Magyarországon, ahhoz nem kell egyetem, mert macerás is, bonyolult is és drága is... - kezdte Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő közösségi oldala bejegyzését.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Erről jut eszembe az évtizedeken átívelő, örökös politikai köpönyegforgatás nagyobb dicsőségére: hogy is mondta a skizofrén hajlammal megvert, időközben diktátorkezdeménnyé avanzsált, mostani önmagához képest biológiai és morális értelemben is 14 évvel fiatalabb állítólagos demokrata 2007-ben, amikor még ellenzékben szívta a fogát és alig hitte, hogy hatalomra kerül? „Nem azért mutattunk ajtót bizonyos dolgoknak, hogy most meg visszajöjjenek az ablakon. Mi az ajtót a Nyugatnak kinyitottuk, az oroszoknak, a Szovjetuniónak, a kommunizmusnak meg ajtót mutattunk. És azt üzenjük a jövőnek, hogy ne engedjék, hogy mindez visszamásszon az ablakon. Azt üzenjük az utánunk jövő generációnak, hogy abból a demokráciából, amit a mi új nyugat nemzedékünk kiküzdött magának, abból most egész egyszerűen demokrácia nélküli többpártrendszert csináljanak. (…) Azt üzenjünk innen, egyfajta új nyugat nemzedékként a fiatalabbaknak, hogy igen, továbbra is tartsanak ki a nyugatos Magyarország mellett, ne engedjék, hogy erről az útról Magyarországot letérítsék, szeressék azt, hogy Magyarország egy nyugatos ország. (…) Lehet, hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik”. Hát öcsém, úgy látom – bármekkora képzavar -, hogy ebben a vonatkozásban is körbeért és arcon köpte magát a rongyosra forgatott hatalompolitikai köpönyeg, pedig 14 év nem olyan hosszú idő akkor sem, ha a kollektív memória ennél nagyságrendekkel kisebb időtávot sem képes átfogni. Soha nem voltak időszerűbbek ezek a veretes gondolatok, mert ugyan 14 év nem olyan hosszú idő, de rohadt nagyot fordult a fiatal demokraták világa: mindaz, amitől a jövőnek üzenő egykori ellenzéki bomlasztóvezér óva intett, azt pontosan ő engedte visszamászni az ablakon. Visszajött a demokrácia nélküli többpártrendszer, és nem csak az ajtót és az ablakot hányta le a kényszeres hazudozó, de a jövő generációt is." www.facebook.com/photo.php?fbid=4197700616964510&set=p.4197700616964510&type=3

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.