Ilyen dolgokat lopott: kerékpár, sör, húsdaráló, benzines kanna, gázpalack, fűnyíró és néhány ezer forint szerepelt.

Rendőrök ébresztették a bokorban, miközben a lopott gázpalackot ölelte alvás közben Monoron

Fotó: police.hu

A járőrök 2021. április 19-én délután érkeztek egy monori házhoz. A tulajdonos azért kért rendőri segítséget, mert egy közeli bokorban egy alvó férfit vett észre, aki egy gázpalackot ölelgetett – írják a rendőrség honlapján.

A sziesztát megszakító rendőrök kérdéseire a férfi összefüggéstelenül válaszolt, azt sem tudta, hol van. Az egyenruhások képben voltak, az ébredező férfi korántsem volt számukra ismeretlen: korábban többször vitték már be vagyon elleni bűncselekmények miatt.

Nem volt ez másként most sem, a 23 éves férfit elfogták és előállították, majd összefésülték a településen az utóbbi időszakban történt, hasonló jellegű lopásokat: kiderült, további hat, 2020 októbere óta elkövetett bűncselekménnyel gyanúsítható. A válogatósnak nem nevezhető O. József zsákmányai között kerékpár, sör, húsdaráló, benzines kanna, gázpalack, fűnyíró és néhány ezer forint szerepelt. Átmászott a kerítésen, vagy egyszerűen csak besétált a nyitott kapun. Vitte, amit talált, hisz szerinte, ami a földön van, az biztos szemét és a tulaj kidobásra szánta, neki pedig jól jött.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az azóta letartóztatott O. Józseffel szemben hét rendbeli lopás vétségének gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.