Aggasztó dologra hívták fel a figyelmet a kórházak vezetői: továbbra is arat a halál, hiába csökken az esetszám.

Nálunk az intenzív osztályon, aki gépre kerül, 84 százaléka nem jön le a gépről, meghal. Százból 84 ember meghal

- fogalmazott Bucsi László.

A Fejér Megyei Kórház főigazgatója szerint ez az arány másutt a 90-95 százalékot is eléri. Hangsúlyozta: a Dunántúlon Fejér megye a legfertőzöttebb, az országban pedig csak Borsod-Abaúj- Zemplén megyében rosszabb a helyzet.

Olyan Magyarország történetében nem volt még, hogy a krematóriumokat arra kérték, hogy három műszakban dolgozzanak. Tragikus a helyzet és nem jut el az emberekhez

- mondta Bucsi.

 Fel kell készülni arra, hogy a poszt-covidos betegek, a betegségen átesettek különböző testi és pszichés problémái az elkövetkezendő egy-két három évben azért még kísérteni fogják a járvány emlékét

- fogalmazott Zacher.

Zacher Gábor a hatvani kórházban lévő állapotokról pozitívan nyilatkozott: szerinte a covid-osztály terheltsége 30-35 százalékkal csökken, ám a halálozásoké nem. Mint mondta, most veszítik el a hetek óta gépen tartott betegeket.

Forrás:Blikk.hu/ATV.hu
Címlapkép:Pixabay

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: mit csináljanak velük? tólják öket a fidesz székház elé? mert ott lakozik a tudás és az ész ,-cirmi ,hogy a kullancs eriggyen beléd te érzéketlen és értelmetlen jószág!
justhpeter
@Shikari: mert ha az uszítás miatt lenne szar a kormány, akkor talán igazad is lehetne, de a helyzet az, hogy ez az eszetelen bagázs azért uszul, mert eszetlen és aljas. Vagyis saját magától csak uszulni tud.
Pálinkás Pál
ez azért nem kicsit demagóg cikk...először is..nem mindegy hogy mi miatt kerül gépre az ember...ez nagyjából annyira hiteles járványügyileg...mint a fidesz vakcina hatás listája...
Aki Én
@Shikari: úgy legyen. Minden hazaárulót börtönbe.
madlaci66
@Pálinkás Pál: Aki gépre kerül már eleve nagyon rossz állapotban van.Csak azokat teszik fel. Ezért van ez a magas halálozási arány.
csipetke
Több ilyen kórházigazgató kellene,akik elmondják a valóságot az embereknek,mégha meg is van nekik tiltva. Mit csinálnak vele?Kirúgják?Nincs akivel pótolják.Sehol nincs ilyen,hogy az orvosoknak meg van tiltva,hogy nyilatkozzanak,pedig csak tőlük tudhatják az emberek,hogy mi a valóság,nem a kormány maszatoló kommunikációjából
Csizmás Kond
@fideszes gyökér: ...szerintem nem gondolta hogy azokat majd nem tudják kezelni.
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...a lélegeztető gép abban segít hogy a bevezetett csövön át több oxigént juttat a tüdőbe. Ha azt nem kellően állítják be akár percek alatt vagy egy két nap alatt meghalhat a beteg mert a kelleténél dúsabb oxigén az agyban vérrögöket alakíthat ki...szóval nem a gépekkel van a baj hanem a kezelőivel. ...de ahogy szokott lenni a ki a lóhoz nem ért a fejét üti.
Aki Én
@Shikari: Így van. orbánék tűnnek el először. Megérdemelnek úgy 80 évet a hazaáruló patkányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.