A főpolgármester válaszolt azokra a vádakra, hogy nem beszél angolul.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Magánszorgalomból járatják le a saját mű-felháborodásukat

Na jó nem kétlem, hogy sokanál ez is a vakhít ereje, na de mit mondanak akkor, ha értelmes emberek közé tévednek?

Még mindig gyűrűznek a Karácsonyi „He is short and fat, and I am tall and slim” viccesnek szánt mondat hullámai.
Ahogy Zöldike tanárúr bölcsen megállapította „Economist-idézet hadrendbe állította a kormánypárti politikusokat és publicistákat” és megjegyzi azt is, hogy nem lehet tudni: „kik a kormányzati propagandagépezet noszogatására, ösztönzésére, sugallatára, utasítására siettek a miniszterelnök segítségére és kik magánszorgalomból szólaltak meg, vagy a főnökük iránti rokonszenvből, vagy számításból. ”!
Nos ha már számítás ugye a legfőbb érv – nos hic & nunc nem foglalkoznék a felháborodók szokásaival – nem comme il faut valakinek a testalkatán viccelődni. Nos abban tényleg van valami, hogy seggdugasz voltát felemlegetni - még akkor sem, ha a magasságbéli hiátusát bőven kompenzálja az ego-béli növekedése – na de az, hogy egy gusztustalan dagadt disznó??? Vagy a hogy Bősz fogalmazott – teljes joggal -: „A kínosan egészségtelen étrend, a látványosan mozgásszegény életmód, az igénytelenül szabott öltönyök, a maszkhasználat hiánya és a megkötetlen nyakkendő az Európa-csúcson, mind elárulják a valóságot. Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal, sem a közösséggel, amelynek része”!
Nos ez nagyon nem testalkati kérdés, ahogy ártunk és qurmányunk pribékjeinek gumicsontja sem: „Karácsony nem beszél angolul, míg a kormányfő igen.”!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy erőteljes mellékattintás

A derék szegedi kattintós is hozzászól a Karácsony – Orbán vitához

A derék portál „TÉNYLEG FONTOS AZ, HOGY KÖVÉR VAGY SOVÁNY EGY POLITIKUS?” címmen elemez. Pontosabban úgy tesz mintha elemezne. Pontosabban úgy tesz mintha ártunk ás qurmányunk potentátjai és pribékjei számára nem lenne mindennapos politikai ellenfeleik fikázása. Sőt ócska többször megcáfolt hazugságok mantrázása, szemben azzal hogy Orbán valóban egy fejjel alacsonyabb az átlagnál és nem csak egyszerűen túlsúlyos.
Ám mielőtt az „elemzés” tárgyára térnék néhány alapvető tévedést nem árt tisztázni:
alapvető kérdés, hogy Orbán vonatkozásában a „becsületére legyen mondva” értelmezhetetlen, egyébként a tudta kezelni is fikció emlékezzünk csak a sámlis vitára! =))
Orbán angoljáról nap mint nap tanúságot kaphatunk a kétnyelvű üzengetéseiből. Épp úgy erőszakos önelégült, mint egy sor fogalom használatában. Egyébként nem csak pocakos tábornokokról pofázott, de azzal fenyegetőzött, hogy személyesen fogja angolból levizsgáztatni az amcsi katonai akadémiákon végzett és a NATO-vezérkarában éveket dolgozó szakembereket! Az oxfordi jogi diplomát most hagyjuk is.
Ami pedig az elemzés tárgyát illeti Karácsony bon mot-ját Bősz Anett fogalmazta meg tényszerűen: „A kínosan egészségtelen étrend, a látványosan mozgásszegény életmód, az igénytelenül szabott öltönyök, a maszkhasználat hiánya és a megkötetlen nyakkendő az Európa-csúcson, mind elárulják a valóságot. Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal, sem a közösséggel, amelynek része”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.