Miért marad le a magyar gazdaság a régióban? A mindenható állam, a Központ hogyan vezeti az országot egy archaikus, ipari társadalom felé? A kérdéseket nem más, mint az egyik legnevesebb magyar közgazdász, Csaba László tette fel és válaszolta meg a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló sorozatunk negyedik részében. Tételmondata: „Az ellenkezőjét csinálja annak, amit a józan ész tanácsolna”.

Forrás: szabadeuropa.hu
Feltöltő: Eladott Ország
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Tény, hogy egyre hátrébb csúszunk. Ráadásul a szakoktatást, kutatást, fejlesztést, és immáron a felső oktatást is sikeresen tönkreteszi a kormány Palkovics aktív segedelmével. Sajnos ez nem hazugság.
Aki Én
@ómió: Ne hazudozz te buta munkásőr!
Eladott Ország
@sgl: ma, 09:53 ◘ "Ebben az Orbán köré épülő világban a feltétlen tányérnyalás ab ovo kizárja az önálló gondolatok megfogalmazásának lehetőségét. Aki egyszer elköteleződött Orbán mellett, annak tudomásul kell vennie, hogy itt nem kell okosabbnak lenni, mint a főnök, a segg-, talp- és tányérnyalási teljesítmény viszi elébb a világot. Nem vagyunk megrökönyödve, hiszen nem Pálinkás az első, aki jobboldali-keresztény-konzervatív értelmiségiként szembehelyezkedett a központi ukázzal (Mellár, Jeszenszky, Bod Péter Ákos, Csaba László, hadd ne soroljam) és különvéleményt fogalmazott meg. Valamennyiükbe páros lábbal szállt bele a hatalom és csatolt verőlegényei, kegyvesztettekké váltak és velük törölték fel a félművelt tahók együttműködési rendszerének padlóját. És jönnek a Káslerek, a valamihez is értő szakemberek helyett a tudományos-fantasztikus összeesküvés-elméletek hívei, szakpolitikusok helyett az alufólia sisak alá szorult agyú tenyérjósok és bigott félenalfabéták, az intellektus helyett a primitív csordaszellem. Ez ennyi."
ómió
@Aki Én: Még mindig nem szedáltattad le magad, bolsiék fajkreténje!? Inkább a tetves bolsiságodat hazudnád rám!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.