Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalára rakott ki egy videót, amihez felvezetésként annyit írt "Oltásellenzék".

Orbán oltásellenzéknek nevezte a baloldalt majd kijelentette, ha baj van, nem lehet a baloldalra számítani
Fotó:MTI/Balogh Zoltán

A videóban elhangzik

Most már teljesen nyilvánvaló, hogy a magyar baloldal a járvány ügyben csúfosan leszerepelt, túlságosan messzire mentek, nem segítettek, hanem csak ártottak. Szerintem egy járvány helyzetben a védekezés nemzeti ügy, ilyenkor abban nem részt venni, több, mint hiba. Ilyenkor kamu videókat gyártani, az több, mint hiba. Embereket lebeszélni az oltásról, bizalmatlanságot gerjeszteni egyes vakcina fajtákkal szemben, az több mint hiba.

A videó végén még azt is megjegyezte

azt kell megjegyeznünk mindannyiunknak, ha baj van nem lehet a baloldalra számítani

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Balogh Zoltán

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
Vicc kategória ahogy a kormány a saját retardált faszságait az ellenzékre keni. Hasonló ez ahhoz amikor komcsi fattyak habzó szájjal komcsizzák az ellenzéket..miközben a saját pasoraikban többen ülnek közülük mint az ellenzék soraiban. Oltás ellenes ellenzék mondják...holott valóhjában a kormány az aki a folyamatos hazudozásaival,félreinformálásaival,töketlen idiotizmusaival , inkompetenciájával elbizonytalanította az amúgy is kétkedő embereket. Gödényt annak ellenére sem fogták le,hogy konkrét bizonyítékok voltak ellene. Folyamatosan a kurva drágán megvett kínai vakcinát tolták ezerrel miközben érzékelhették,hogy a lakosság részéről nem arra van igény. A mai napig nem egyértelmű,hogy a külföldre utazó honfitársaink amennyiben orosz vany kínai vakcinát kaptak beutazhatnek e majd egy adott országba. Az ellenzék az első pillanattól az EU által engedélyezett vakcinákat preferáltam..Az úgy nem működik..amit a kormány előszeretettel játszani próbál,hogy ha pénz kell..akkor EU tagország vagyunk...ha be kellene tartani az EU szabályait akkor meg szittya magyarok vagyunk hunniából..akik kanyarban előznek. Ez ideig - óráig elmegy..de hosszú távon csak visszatetszést kelt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Elmebeteg putris, van pofája ennek a beteg idiótának, nagyon fél ez a mocsok,, féljen is , börtönben végzi, örülhet hogy igy vigyázzák, már régen nem élne ez a proli
gina
@Shikari: Te buzi barom magatokról beszélsz szöröstalpú cigányí,?
zsupumi
Disznósajt ! A 30 ezer halottról böfögjél.
gina
@sgl: Elmebetegre lehet számitani? hogy ? 11 éve csak szipolyozza a nép vérét ez az aljas gazember
nezelodo
@gina: "11 éve csak szipolyozza a nép vérét" Az Istenadta nép pedig boldog, hogy megszabadították a nyűgeitől: Nem kell bajlódni mire költsék a rokkantnyugdíjat, a magánnyugdíj megtakarításukat, ne fájjon a fejük, hogy mi lesz a csatornabekötésük tulajdonával, és a gázbevezetésük kifizetett rájuk eső hányadával. azért, hogy mégse felejtsék a tulajdonuk kolhozosítását, bérleti díjat szed a használatáért. A korengedményes nyugdíjasok is szeretik, hogy kissé megnyírta a járandóságukat, sajgó szívvel búcsúzhatnak az érintettek a földalatti pótlékéktól, és egyéb hasonló veszélyes munkahelyek efféle kedvezményétől. Mások elvesztették a köztisztviselői státuszukat, közalkalmazotti kedvezményüket, és a "pofátlanul magas" végkielégítésük 98 %-val is tiszteletüket fejezhetik ki a kormányzónak. Ez utóbbi mára már nem is pofátlanul magas.
Aztán örvendezhetnek a bankadónak, minimálbér megadóztatásának, a nyugdíjadóvá nemesült járuléknak, hasonlatosképpen az egészségügy részére szedett járulék is így átalakult. Gondolom örül az Istenadta a nyudíjszámítás megnyírásának, a 27 %-os ÁFÁ-nak, stb. A járműtulajdonosok is imádják a baleseti adót, akkor is, ha egy kisegérnek sem okoztak sérüléses balesetet soha. Persze korántsem teljes a lista, napestig lehetne sorolni az adócsökkentés kormányának jobbnál jobb ötleteit. Vagy az lehet, hogy az emberek nem is értik, mit művel velük a vezér?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.