Hollókőn, Szigetváron, Pécsen és Zalaegerszegen is várják a látogatókat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@kereső: ugye tudod hogy a számok Svédországban sokkal jobbak, ahol nincsenek amiket felsoroltál.. aztán ott a fejletlen Afrika-...nézz csak utána 1.3 milliárd lakos...áldozat elenyésző...igaz a gyógyszergyáraknak szinte nulla a befolyása...nem piac, nem kereshetik gennyesre magukat a vakcinával..így ott nincs is járványhiszti...aztán ,cseppfertőzés szabadban nem terjed...hazudik aki mást mond...akkor miért is hordjátok?
kereső
@Pálinkás Pál: Honnan veszed ezt a marhaságot, hogy a szabadban nem terjed? Mi a jó franc van a szálló porban, mi ragad meg a benzingőzben, mi minden van a szmogban?? Tüsszentesz, köhögsz a szabadban- nincs a szád előtt semmi, csak úgy repkednek a cseppek. Miről beszélsz jó ember?
kereső
@Pálinkás Pál: Állandóan az influenzához hasonlitod ezt a nyomorult virust- az influenza hogy terjed? A levegőben, csepp fertőzéssel. És nem csak zárt helyen.
teuton57
@kereső: Miert vitatkozol egy hülye virustagadoval, ertelmetlen, mint a fidesznyikeket arrol meggyözni, hogy Orban az ö es az EUs allampolgarok adoforintjat lopja. Majd ha belehal valamelyik közeli hozzatartozoja a szövödmenybe, akkor talan elgondolkozik. Amit pedig Svedorszagrol ir, kamu, ott összeomlott az egeszsegügy a jarvany csucsan, a kiraly maga vallotta be. Elhibazott volt a kijarasi tilalom es a maszk kötelezö viselesenek nem bevezetese. Persze aki kamuhireket olvas meg Orban penteki predikacioit hallgatja, az egy alternativ "valosagban" hisz...
Pálinkás Pál
@kereső: cseppfertőzés csak zárt helyen terjed...legalábbis eddig így tanították az orvosi egyetemen...persze a covid hiszti előtt a 100 ezer emberből 20 beteget sem nevezték járványnak..csak ha nem így tennének, nem tudnák rettegésbe tartani az agyhalott tömeget...
Pálinkás Pál
@kereső: te tényleg ennyire buta vagy?...nem hallottál arról a bonyolult fogalomról hogy sűrűség..?..szabadban a vírus rögtön felhígul annyira hogy nem lesz fertőzőképes.../most cseppfertőzéses betegségekről beszélek, ez meg az.../ ez a ti bajotok...te is belesimulsz a föld lakóinak átlagába, ami olyan 70 IQ pont körüli,...azért tudják lenyomni a torkotokon ezt a baromságot...és persze, ha a képedbe taknyolok,elkaphatod...ha direkt rádköpök például,de ez nem túl életszerű...ja...meg a teraszokon,meccseken...ott mi a helyzet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.