A szappanopera újabb részéhez érkeztek az oltakozók.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@vacsi: ma, 18:19 ♦ Itt nem azon kell rugózni, hogy templomban oltanak vagy sem, hanem azon, hogy ne legyen tumultus vagy sorban állás! Egyébként sok helyen még autóparkolóban is oltanak, úgy hogy a karodat kell csak kitenni kocsi ablakán kiszállás nélkül, például Romániában is, még számos helyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Miközben annyi egyszerű és hatékony megoldás lenne arra, hogy a szó szoros és előremutató értelmében vett tömeges oltást biztonságos körülmények között megszervezzék, miközben ehhez számos helyen segítséget is felajánlottak a NERtársaknak a helyi önkormányzatok, miközben annyi szellős, tágas, fedett és fedetlen létesítmény épült az elmúlt években ebben az önmagával és a kibaszott csodával határos országban, az elvtársak oltásellenes baloldalaznak, Gyurcsányoznak, hepciáskodnak, kioktatnak, kikérik maguknak, a pofájuk és az önbizalmuk a Bécsi kaput is megszégyeníti, de alapvető szervezési kérdéseket sem tudnak lebonyolítani. Egyszerűen ez nem megy nekik. Inkább az egyébként is a teljesítőképességük határát súroló kórházak személyzetét nyomorítják agyon, inkább tömegeket terelnek zárt helyre és kényszerítenek sorban állásra, megkockáztatva, hogy aki eddig nem, az most fertőződjön meg, inkább politikai kampányt folytatnak az oltópontok ügyében (ahogy különben az egész járványt politikai célokra használták fel), de arról szó sem lehet, hogy együttműködjenek a politikai ellenségeikkel.
Csizmás Kond
...szerintem is direkt azért rendelték mostanra a vakcinát mert tudták eső lesz...
vacsi
Nálunk a háziorvosok oltottak: volt olyan orvos, ahol nagyon precízen megszervezték, ki, mikor menjen, a kapunk hármasával engedték be az embereket. Ugyanakkor a másik orvosnál akkora fejetlenség volt, mindenki egyszerre betoszult a váróba... Ezért nem lehet a kormányt okolni!
Egyébként az eső még mindig jobb, mint ha a koronavírus találja meg. Végül is, nem vagyunk cukorból!
Eladott Ország
@vacsi: ma, 17:38 Például Angliában, templomokban is oltottak, hogy ne legyen tumultus, sorban állás, így többek között westminsteri apátságban, és Európa számos helyén sportlétesítményekben is. De a kormány a felelős a világelső halálozásban is ( lakosságarányosan) , mert a bűnöző román cigány és fidesz nevű szektája totális felhatalmazást kért és kapott, illetve szavazott meg saját magának!
vacsi
Szeretnéd, ha templomban oltanának?
Eladott Ország
@vacsi: ma, 18:19 ♦ Itt nem azon kell rugózni, hogy templomban oltanak vagy sem, hanem azon, hogy ne legyen tumultus vagy sorban állás! Egyébként sok helyen még autóparkolóban is oltanak, úgy hogy a karodat kell csak kitenni kocsi ablakán kiszállás nélkül, például Romániában is, még számos helyen.
Rockxy
"...több százméteres sorokban kell várni..."
ez olyan, mint a merkúr volt, hogy várni kell a zsigára meg a trabantra?
de miért kellene várni?
home office
Minden európai demokráciában élő keresztény, a bevizsgált vakcinában bízik.
A Fidesz megbukott a keleti shit szarral!
Képesek több száz kilométert utazni és ázni, fázni az esőben, hogy felvegyék a biztonságos oltást és nem egy emberkísérlet részei lenni !!!

O1G
gina
Büszke lehet a kormány erre, aljas bunkók... mikor állnak sorba a sok fidesz buzik a kinai vakcinákért???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.