Megérkezett, már feni a kaszát.

Orbán elárulta: ezért csatázik ma Brüsszelben

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután megérkezett Brüsszelbe, ahol részt vesz az európai uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos találkozóján – derül ki a kormányfő Facebook posztjából.

Az uniós csúcs középpontjában a járványhelyzet és az EU-orosz kapcsolatok állnak. Az állam- és kormányfők a fehérorosz ellenzéki aktivista letartoztatására is reagálnak. 

Orbán Viktor Brüsszelből az EU csúcs előtt feltöltött videójában elmondta, hogy a találkozón a migráció mellett a környezetvédelem és klímavédelem kérdéseivel is foglalkoznak.

„Magyarország ahhoz az országcsoporthoz tartozik, amely azt képviseli, hogy a klímavédelem költségeit a klímaromboló nagy cégeknek kell megfizetniük”

– fogalmazott.

Magyarország nem fogadja el ezt a megoldást, hogy ezt a családok fizessék meg, amely háztartásonként elérheti a 20 ezer forintot is.

„A csata elején vagyunk, remélem, Magyarországnak sikerül érvényesíteni az érdekeit”

– zárta üzenetét a kormányfő.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
és a kinai egyetemedet nem a magyar családokkal fizetteted? álszent vagy kétkulacsos
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@csak úgy...: Ő vallotta be, hogy böszme, nem emlékszel rá?Altzheimer a barátod?
Gyurka80
@namihami: Mert a gyurcsányi-dobrev klánnak a családi kasszája üres?
namihami
@Gyurka80: 14.39: Természetesen nem állítom, hogy az.
Csak a kutyus ott van elásva, hogy a Gyurcsány-Dobrev klán már akkor gazdag volt, amikor egyáltalán elkezdett politizálni. Az Orbán klán viszont egy senki volt, akit a Tisztikaszinó (MDF-fel közös) elbizniszelése által keletkezett alaptőke kezdte felhozni. Még nem meggazdagodni, csupán ""módossá"" tenni. (ő mondta, még 2015-ben, hogy nem gazdag, csupán módos /haha/). Aztán 2010-ben beindult a verkli és megszaladt neki. Már 600.000 forintnál tart, az eszemadta. Persze, ami a Lölőnél van, az csupán a ""cukerbergi zsenialitás"" következménye. Semmi köze a gyerekkori baráthoz. Abban a Viktorjának semmi része, a megszerzéséhez semmi köze?!?!
Te ezt tényleg hiszed? Vagy csak nekünk próbálod beadni?
Gyurka80
@namihami: A dobrev klánnak nézz utána azok még kádár alatt szedték meg magukat (akkor nem politizáltak normális vagy?)1989-től pedig nagy sebességre kapcsoltak.
namihami
@sgl: Mert elfogyott. Jöttek az esküvők, a stafírungok. Aztán a pelenka meg a bébicucc se filléres áru. Egy ekkora családra nagy ám a rezsi. Az asszony is otthon van, azt is el kell tartani, a traumatológiai költségeit is állni kell. A horvát benzinárak se filléresek. A vőre kirótt és visszafizetendő ""villanyszámlát"" is fizetni kell.
Soroljam még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.