Már vidáman lehet olvasni olyan kommenteket a neten, hogy ez a szegény szent mit fog gondolni a magyarokról? Nos, szerintem pontosan tudja, hogy mit gondoljon, és akár ki is használja ezt a tudást. Amiben semmi kivetni való nincs. Promotálni akarja a termékét, és miért ne használná ki ennek érdekében? Másrészt Karikó Katalin véleményem szerint elég nagykorú ahhoz, hogy a nagy sajnálkozókat nélkülözve egyedül fejtse ki a gondolatait. Ha akarja. Netán, ha üzletileg is megéri.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Mi tortent Veled? Regen az egyik legjobb fej voltal itt! Bizony, @kereso: -nek maximalisan igaza van: miert nem hagyjak beken Kariko professzorasszonyt? Micsoda piti banasmod ez egy vilaghiru tudossal?
Egyebkent nem Karikot jaratjak le azok, akik ilyeneket irnak le, hanem sajatmagukat - raadasul olyan dolgot exponalnak, amit melysegesen el kellene hallgatni, hiszen a titkosszolgalat modszerei is megismerhetove valnak igy reszben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem te csak irigy vagy...valamiért...
Az hogy most felkapott lett nem ő az első...de valamiért ez téged mindennél jobban érint, ezért is kezded és végzed a cikkeiddel mindenképp valamiképp homályosítani. Igaz nem világraszóló a tette és nem is lenne itt szenzáció ha nem találtak volna benne magyar vonatkozást, viszont a te reakciód nagyon feltűnő...akár le is írhatnád mi az ami ennyire zavar benne...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Gondosan mérlegelted a helyzetet, majd megkerested szarva közt a tőgyét. Legalább a saját hozzászólásodat olvasd el. Szerintem számodra is tartalmaz rejtett tanulságot :-)
Csak egyet emeleki ki.
Leírtam, hogy szerintem túlhájpolják, mert hazánk népe hasra esik, ha valaki tud magyarul.
Leírod, hogy túlhájpolják, mert magyar vonatkozást látnak benne.
Majd megkérdezed a véleménykülönbség okát. Ami ezek szerint nem igazán van.
Ügyes...
Csizmás Kond
@GeoCravker: Dehamáregyszer leírtad azt miért kell mégegyszer leírni ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Csak Neked, ha már kérdezted :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..kösz..:)... de én arra értettem hogy ugyanezen gondolataidat egy másik cím alatt már leközölted...
GeoCravker
@Csizmás Kond: kommentben és részben lehet. De legalább látszik, hogy időt állóak :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.