Már vidáman lehet olvasni olyan kommenteket a neten, hogy ez a szegény szent mit fog gondolni a magyarokról? Nos, szerintem pontosan tudja, hogy mit gondoljon, és akár ki is használja ezt a tudást. Amiben semmi kivetni való nincs. Promotálni akarja a termékét, és miért ne használná ki ennek érdekében? Másrészt Karikó Katalin véleményem szerint elég nagykorú ahhoz, hogy a nagy sajnálkozókat nélkülözve egyedül fejtse ki a gondolatait. Ha akarja. Netán, ha üzletileg is megéri.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Mi tortent Veled? Regen az egyik legjobb fej voltal itt! Bizony, @kereso: -nek maximalisan igaza van: miert nem hagyjak beken Kariko professzorasszonyt? Micsoda piti banasmod ez egy vilaghiru tudossal?
Egyebkent nem Karikot jaratjak le azok, akik ilyeneket irnak le, hanem sajatmagukat - raadasul olyan dolgot exponalnak, amit melysegesen el kellene hallgatni, hiszen a titkosszolgalat modszerei is megismerhetove valnak igy reszben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Szakadjatok már le a témáról! Azt is lehetne mondani, hogy KUSS! van babám, el a mocskos mancsotokkal dr. Karikó Katalintól. Irjatok inkább a pipacsokról, meg a méhekről
GeoCravker
@kereső: Mi a baj taplócska? Akarsz róla beszélni? A férje vagy, vagy a veje?
kereső
@GeoCravker: A tapló taplócskázik??
karma1
@GeoCravker: Mi tortent Veled? Regen az egyik legjobb fej voltal itt! Bizony, @kereso: -nek maximalisan igaza van: miert nem hagyjak beken Kariko professzorasszonyt? Micsoda piti banasmod ez egy vilaghiru tudossal?
Egyebkent nem Karikot jaratjak le azok, akik ilyeneket irnak le, hanem sajatmagukat - raadasul olyan dolgot exponalnak, amit melysegesen el kellene hallgatni, hiszen a titkosszolgalat modszerei is megismerhetove valnak igy reszben.
GeoCravker
@kereső: Tündérbogaram. A "KUSS" így üvöltve nem több a flu bikájának vinnyogásánál a satuban. Ha van véleményed, az egy dolog. Ha nem vagy képes csak így artikulálni, akkor tapló vagy. Orbán méltó haverja. Sőt! nem tapló, hanem TAPLÓ!
capice, öcsisajt?
Nessy
Az is bolond, amikor sikeres, akár csak látogatóba is "haza látogat"! Mindig akadnak, akik nem bírják ki, hogy ne rontsanak el mindent, ami kulturáltan indult.Irigység? Gonoszság? Szimpla gyűlölet, mert ma az a trendi? Ki tudja!
GeoCravker
@karma1: 1/ keresőnek ezzel a stílussal max. a falusi latrina szélén van igaza.
2/ melyik részt érzed sértőnek Karikóra abból, amit írtam? Komolyan kérdezem. Nem keresőre, aki egy tapló, hanem Karikóra.
a/ állításom, hogy nagykorú, akinek nem kell segíteni, ha meg akar sértődni, mert megoldja. Egy 60+ hölgyről beszélünk, nem egy 6 éves kislányról;
b/ vélelmem, hogy komoly promóciós szerepet vállalt fel, és ebben a szerepben nem engedheti meg magának a sértődékenységet; -- de facto igazgatósági tag abban a cégben, amelyik milliárdos hasznot realizált a járványon, ez nem az én állításom, hanem publikus adat;
c/ Magyarországon sértőnek tekintik, ha egy üzletbe vágó kutatóról leírják, hogy más szerepben kéretik nézni. Ha nekem ma annyi tízezresem lenne havonta, ahány kutató üzletet csinált a tudományából, illetve megél a szabadalmaiból, akkor az egész jó jövedelem lenne;
d/ Magyarországon hajlamosak orcára esni bárki előtt, aki elért valamit és akár csak az üknagynénje hallott valakit magyarul beszélni? Elég a melldöngetőket látni. Ha maga a kutató nem felejtett el magyarul, akkor elalélnak. Amúgy, ha ez sértő, akkor nem Karikóra, és reklámarcként miért ne használná ki;
e/ A melldöngetők hajlamosak szentté avatni azt, akit előtte gondosan kiutáltak? Gondolj az atomcsapatra, akiket elüldöztek a zsidóságukért, mert akkor nem voltak magyarok. Karikót az a Szeged választotta díszpolgárrá, ahonnan előtte gondosan kiutálták. Alkalmasint ez sem Karikóra sértő;

Egyébként miért ne hagynám békén Karikó Katalint. Engem nem hagynak vele békén. Jön, nyilatkozik, meg még annak is lnterjút ad, ha más nem, akkor avatják, és Orbánnal disznósajtozik. Gyakorlatilag celebbé avanzsált. Annak minden előnyével és hátrányával.
kereső
@GeoCravker: Igen. KUSS- igy üvöltve.Ha Neked úgy tetszik- akkor falusi tapló módjára, mert amit "irás" cimén megengedtetek magatoknak Karikó Katalinnal szemben, azt csak igy lehet kommentálni. Ti mindent-és mindenkit képesek vagytok a földbe döngölni- csakis és kizárólag a " hiteles ujságirás" cimén, azokat is akik nem érdemlik meg. Mi okod volt rá, hogy belemássz a képébe a kutatónak Te is, a sok csicska után, akik kritika nélkül vették át a szenzációs világhirt? És akkor , saját igazolásodra berakod a propi "hiteles " cikkét saját igazolásodra. És, ha Te tapló lehetsz, egy világhirű tudóssal, kutatóval szemben, akkor engedd meg, hogy veled szemben is lehet "taplóskodni". A polémia befejezve részemről.
GeoCravker
@kereső: buksimókus. Ha konkrét bajod van, akkor vagy tényszerűen leírod, vagy felkeresed az orvosodat. Ilyen baromi egyszerű. Ha pedig többes látásban szenvedsz (vö.: "megengedtetek magatoknak "), akkor a szemészedet keresd fel.
A kérdés továbbra is adott: a férje vagy vagy a veje, vagy mutasd már be a dokumentumot, amiben megkért az érdekei ilyetén való képviseletére, te kis baromarcú.
ómió
Szóval, ne azzal foglalkozzon, hogy az efftársak őt is "befeketítenék"! Az "nemtetszőkre" efftársilag úgyis "rutin"!
GeoCravker
@Nessy: Szerintem egy promóciós szereplő egy promóciós szereplő. Nincs ebben egyébként semmi pejoratív szerintem. Mint az olvtársnőnek is írtam.
Szerinted, ha egy műszaki zseni egy egészen új porszívóval áll elő, amit szabadalmaztat, majd nyakába veszi a világot, hogy piacot biztosítson, és eközben elmagyarázza, hogy miért tök jó, akkor az porszívóügynök, vagy sem? Szerintem igen. Ott és abban a szerepben az. De ettől nyilván nem lesz rosszabb mérnök.
Nessy
@GeoCravker: Ettől függetlenül ez a lejárató hadjárat nem éppen a magyaros vendégszeretet jele, bárkiről is legyen szó!
GeoCravker
@Nessy: Amit írtam, abban mit tekintesz lejáratónak? Remélem karma is majd válaszol, ha felébred, de érdekel.
Ugyanis tudtommal semmi olyat nem írtam, ami nem tényekkel alátámasztható, illetve de facto Karikóra nézve lejárató.
Legfeljebb azzá válhat, ha beleáll valami hülyeségbe, vagy úgy marad. De még erre az esetre is igaz, hogy 65-66 évesen elég nagykorú, hogy ne kelljen segíteni megsértődni.
Egyébként meg nem hiszem, hogy vendégként jött. A cég igazgatósági tagjaként, promóciós szereppel jött vendégszerepelni. Ez nem baj. Cseppet sem érzem pejoratívnak.
Egyébként, ha Katie Smith-ként jön, nem tud magyarul, legalább ilyen tudományos háttérrel, és legalább ilyen egyértelműen a szabadalmi terméke eladásáért, népszerűsítéséért, szerinted akkor is lenne ilyen véd-, és dacszövetség különben még csak nem is dehonesztáló alig valamire?
Mert, ha nem, akkor mégis csak a hazai melldöngetők szereptévesztéséről, szerepvakságáról lehet szó. Amikor a hazait, sajátot kicsit alábecsüljük, de ha külföldről jön, akkor kicsit túl, ha magyarul is beszél, akkor nagyon túl.
Mint amikor a magyar film sokak szerint csak rossz lehet, de bezzeg... Vagy amikor egy munkaügyis előtt tördeli valaki a kezét, míg az megsértődik,ha valaki pontosan tudja, hogy mennyit ér.
karma1
@GeoCravker: Szerintem Kariko NEM promocios szereplo - hanem egy szulohazajaba hazatero ember, tudos, aki miert ne szolhatott volna a sajat talalmanyarol - igy is rendkivul visszafogott, szereny nyilatkozatokat tett - de amit orban muvelt vele, az a bunkosag netovabbja volt ! Ne haragudj, de ez a holgy AKARHOVA elmehet a vilagba, es soha senki nem fogja igy megalazni nyilvanosan, es nem rangatja le a maga szintjere! Egy kizarolag a tudomanynak es a csaladjanak elo emberrol, NOROL van szo, akit akkor sem alazunk meg, hogyha mondjuk csak egy sima disszidensnek tartanank, hanem folyattnank vele egy atlagos csevejt, es mindenki megy a dolgara! De ez a bunko szaroscsizmas orban nemcsak arra emlekeztette, hogy honnan jott - ez vallalhato volt es Kariko tisztesseggel bevallalta - de hogy a beszelgetest csak ugy ragadhassa magahoz ez a proszto, hogy a disznosajtrol kezd eszmet futtatni - mert kb. ez a szintje meg a paleszfozes - azzal az EGESZ kormanyt, a politikai vezetest, mindenkit ledegradal, mert idaig tart a kepzettsegi szintje, az erdeklodese es a tudasa - es ENNYI!
Ehhez kepest Kariko becsulettel valaszolt mindenre, meg arra is, amire nem kellett volna. Szerinted hanyan vagjak igy szemtol swzembe a dagadt focistanak, hogy egyetemista koraban o is III/II-es volt es jelentgetett? Pedig igaz, b+, csak eppen EZERT sem akarjak beelesiteni az ugynoktorvenyt, mergt ilyen szar alakokrol mar minden kiderulne!
GeoCravker
@karma1: Mint írtam, azt sem tartom ördögtől valónak, ha a Biontech igazgatósági tagjaként a cég magyar arcaként járt erre. Szerintem igen, de nyilván az én orromra sem kötik az igazgatósági ügyeket, döntéseket, meg a Tiedre sem.
Szerintem sem innen, de a blogról sem fogsz tudni olyan idézetet hozni, amiből az jönne ki, hogy Orbán tökéletes úriember módjára viselkedett.
Abban viszont egyet értünk, hogy az ügynökaktákból már mindenki kimazsolázhatta a zsarolási potenciáljait. De mert azt is tudják, hogy ezekről valószínűleg van másolat itt-ott a volt VT-országokban, nagyon nem akarják a nyilvánosságot.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...szerintem te csak irigy vagy...valamiért...
Az hogy most felkapott lett nem ő az első...de valamiért ez téged mindennél jobban érint, ezért is kezded és végzed a cikkeiddel mindenképp valamiképp homályosítani. Igaz nem világraszóló a tette és nem is lenne itt szenzáció ha nem találtak volna benne magyar vonatkozást, viszont a te reakciód nagyon feltűnő...akár le is írhatnád mi az ami ennyire zavar benne...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Gondosan mérlegelted a helyzetet, majd megkerested szarva közt a tőgyét. Legalább a saját hozzászólásodat olvasd el. Szerintem számodra is tartalmaz rejtett tanulságot :-)
Csak egyet emeleki ki.
Leírtam, hogy szerintem túlhájpolják, mert hazánk népe hasra esik, ha valaki tud magyarul.
Leírod, hogy túlhájpolják, mert magyar vonatkozást látnak benne.
Majd megkérdezed a véleménykülönbség okát. Ami ezek szerint nem igazán van.
Ügyes...
Csizmás Kond
@GeoCravker: Dehamáregyszer leírtad azt miért kell mégegyszer leírni ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Csak Neked, ha már kérdezted :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: ..kösz..:)... de én arra értettem hogy ugyanezen gondolataidat egy másik cím alatt már leközölted...
GeoCravker
@Csizmás Kond: kommentben és részben lehet. De legalább látszik, hogy időt állóak :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.