Jakab Péter Facebook-oldalán közölte, hogy 3 nap alatt több mint 3 millió forintot küldtek, miután Kövér László, akit elvtársnak titulál, 9,6 millióra büntette a ficsúrozásért.

Jobbik: Kövér csúnyán meg fog fizetni a bűneiért 2022-ben

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje az adományokat megköszönte – írja a 24.hu.

Az adománygyűjtés kapcsán a Jobbik előzőleg szintén elvtársazta és lekommunistázta, illetve leházmesterezte Kövér Lászlót, amiért elvette a szót Jakab Pétertől.

Mint írták, a fideszes házelnöknek láthatóan komoly mentális terhelést jelent a mások véleményének meghallgatása, illetve a házelnöki munka,ami veszélyes az ország jövőjére nézve. Az ellenzéki párt szerint Kövér László visszaél hatalmával,

zsarnok pártpolitikusként önkényeskedik a házelnöki pulpituson, de legkésőbb 2022-ben csúnyán meg fog fizetni a demokrácia ellen elkövetett bűntetteiért.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Orbán Viktor szavainak idézése is mikrofon kikapcsolást ért, ami jól mutatja Kövér szellemi és lelki állapotát. 11 év kétharmados fidesz-kormányzás sem volt elég ahhoz, hogy túllépjen ezen az önmagából kivetkőzött, frusztrált, állandóan dühös szerepből. Vajon mi lenne elég Kövérnek ahhoz, hogy végre megnyugodjon? Megkaptak mindent, de tényleg mindent. Nincs olyan javaslat, ami ne mehetne át a Parlamenten és nincs olyan döntés, amely ne élvezné a kormánytöbbség abszolút, kritikátlan támogatását. Kövér mégis folyamatosan frusztrált és meg akar büntetni mindenkit. Az ember azt gondolná, hogy ennyi idő alatt csak sikerült már leküzdenie a mindenféle komplexusait, és képes volt megnyugodni. De nem, ennek még csak a nyomait sem lehet felfedezni Kövérnél.
verőce21
Az ellenzék szerint Mo.-on minden héten hatszor megszűnik a demokrácia, nyolcszor a sajtószabadság meg ilyenek...
gina
@verőce21: Te ne nyilatkozz te elmebeteg szöröstalpú cigány, neked senki nem adott jogot ehhez te menekült szarházi
gina
Ha elöbb nem fog egy villanyoszlopon lógni az a fóka fattyú
gina
@verőce21: Ki épitett ide be te aljas hazaáruló szemét patkány??? biztos valami meleg pedofil állat vagy? tünj innen a jó édes Mamádba te szellemi nyomorék
verőce21
A választókhoz az lesz a kérdés jövőre, hogy: "Akarják-e az emberek, hogy 2022 után is Orbán Viktor vezesse az országot...?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.