A magyar külügyminiszter a magyar emberek nagyrabecsülésének és köszönetének jeleként adta át a kínai kollégájának a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A magyar emberek kétharmadát ne vedd a szádra. Csak ti nyaltatok be melegszarig.
Eladott Ország
KI hatalmazott fel téged, futsalos hülyegyerek! Magyarország nem azonos a fidesszel, hazaáruló, bűnöző, tolvaj banda! Bíróság előtt fogtok felelni!
Eladott Ország
És a kínai szenteltvízre a harmadik "EMLÉKEZTETŐ OLTÁST" ( ami nem kínai lesz) is megköszönted, mert egyébként szart sem ér a Sinopharm! Jelenleg is csak veszélyhelyzeti engedélye van, hatvan év fölött a hatásossága a mai napig tudományosan nem bizonyított!
Giovanni Alba
@Eladott Ország: ma, 16:31
Köszönöm, zavarban vagyok a kitüntetésekkel kapcsolatban. Ilyen-olyan lovag, kis és középkereszt, nyakukban nagykereszt, itt is, ott is csillog a sok csillag. Nem tudom komolyan venni.
Eladott Ország
@Giovanni Alba: ma, 16:37 ♠ Én is zavarba volnék, ha ilyen nagy kereszttel ellátott harcossal találkoznék...
uploads.disquscdn.com/images/cb918245882733503762a2d7e34716ad10d36de8470de946b8689e21f0d637ca.jpg?w=600&h=459
Nyírfa
Ezt a kitüntetést nem a magyar emberek adták, hanem a fidesz. A magyar emberek igen nagy részének tele van a hócipője az összes kínai gagyival és az emberiségellenes bűntetteikkel, ezért ránk hivatkozni nettó gyávaság, sunyi, alattomos csalás - csak ahogy szokták a dolgokat intézni.

Világ kormányai, nem undorodtok magatoktól, amikor a fideszszel üzleteltek? Nézitek a zsebeteket, hogy megvan-e még ópapa aranyórája?
Emlékeztek arra, hogy mennyire lenézte a harmincas évek arisztokráciája a kis festőt? De a kisember ambiciózus volt, nagy akart lenni, hát elszántan állt a komplexusokkal küzdő, elégtételre vágyó nacionalisták mozgalmának élére. Igen, Hitlerről beszélek. De napjainkra megérkezett politikai hasonmása.
Hát, most észnél legyetek!
Nyírfa
@Eladott Ország: 16.47

Megértem zavarodat...a kereszt láttán. :)
simmering73
"A gyarmatosító kínai kommunista diktatúra kegyeit nem is lehetne jobban keresni. Szijjártó elzarándokolt Pekingbe, hogy átadhassa Magyarország egyik legmagasabb kitüntetését Vang Ji kínai külügyminiszternek, méghozzá a legkisebb védettséget nyújtó, az esetek jelentős részében antitestet két oltás után sem biztosító, semmiféle nemzetközi standard szerinti engedéllyel nem rendelkező, viszont a hatékony vakcináknák sokkal drágábban vásárolt kínai vakcináért."
nepszava.us/szijjarto-helybe-vitte-a-kituntetest-pekingbe-hizelegve-a-magyar-gyarmat-neveben/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.