Az ismeretlen férfi összegraffitizte a Fővárosi Állatkert bejáratánál található elefántszobrot,  az esetről felvétel készült. 

Videón a vandál, aki vegzálta az állatkerti elefántot

Fotó: Police.hu

Továbbra is keresi a rendőrség azt a férfit, aki összegraffitizte az Állatkert elefántszobrát. Egy ismeretlen férfi 2021. május 29-én 4 óra 30 perc körül a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratánál található bal oldali elefánt szobor műemléket piros festékkel lefújta – írja a Blikk.hu

gf

Forrás: Blikk.hu 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Ès? Nem volt igaza? Majd kap 2 èvet a szerencsètlen,mert pèldát kell statuálni.
jancsipapa
Nincs ezzel semmi baj . Kifizeti a tisztítást és a bírságot - ami remélem a kiszabható felső határ közelében lesz - és a lovagiasság szabályai szerint minden el van intézve .
Giovanni Alba
Kíváncsi vagyok, mire is gondolt a (költő) a címadó, amikor ezt a szót választotta. Zaklatta, netán háborgatta ez a "vandál" a kőelefántot? Mocskos dolgokat sugdosott a fülébe, vagy ajánlatokat tett neki? Amúgy a cím más okból sem mond igazat, megtévesztő. Az állatkerti elefántok köszönik az érdeklődést, jól vannak, semmiféle vegzálásról nem adtak hírt.A bejárati két kőelefánt egyikét viszont valóban inzultus érte, valaki jól olvashatóan ráfestette a véleményét. Jobban tette volna, ha lepedőre fest, és azt ráteríti a (kapubálványra) a ZOO jelképére, akkor nincs rongálás.
Emmersson71
@Giovanni Alba: Fújhatta volna a betonra is.
Giovanni Alba
@Emmersson71: A betonra nem jó, egyértelműsíteni kellene, hogy politikai véleménynyilvánítás, legalább is ezt mondták a Lady Mrd felfestése miatt. Hiába vízoldható festék, hiába tüntette volna el az első nagyobb eső, takarító céget hívtak és szörnyülködtek.
Nem azért, mert az én ötletem, de akkor is a lepedő a nyerő. Most jut eszembe, a másik elefántra felfesthette volna, hogy boldog szülinapot viktor. Vajon azt is lemosnák, az is vandál rongálás lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.