A Magyar Nemzet információja szerint a Nemzetközi Judószövetség elnöke, Marius L. Vizer meghívta a világbajnokságra Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

Putyin a sportág nagy barátjaként a 2017-es budapesti vb-n is itt volt a Papp László Budapest Sportarénában. Biztonsági okok miatt az a valószínű, hogy Putyin a jövő héten futhat be

– írta a lap.

Putyint és Salvinit is Budapestre hívták – ez az oka
Kép:Szigetváry Zsolt/MTI

Meghívásának tényét Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője is megerősítette a TASZSZ hírügynökségen keresztül. A szóvivő arról egyelőre nem tudott nyilatkozni, hogy az elnök ellátogat-e Budapestre.

A vb-n feltűnhet Matteo Salvini, az olasz Liga párt elnöke, korábbi belügyminiszter is. Marius L. Vizer közeli barátja a híres olasz énekes Al Bano – aki már többször lépett fel dzsúdós rendezvényeken –, és vele érkezhetne Salvini.

Forrás:Magyar Nemzet 
Címlapkép:Szigetváry Zsolt/MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Azt a szarputtony észak - koreai mocskot kifeletettétek,,retkek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
madlaci66
@justhpeter: Azért ez nem ígyvan. Le fogják zárni fél magyarországot. Őrizetbe vesznek pár embert, lehegesztenek sok csatornafedelet stb. Erre is rámegy pár miliárd.
Gazella
A három grácia=putin+szarvari+zsírháj.
ómió
Nem a "Zorbán" hívta meg őket? És nem is sikerült "reáhazudni", efftársak!?
balos
@ómió: Szerinted,ki kezdeményezte,ha nem a nemzeth hitlerje?
ómió
@balos: Parizer Peti bolsevista-nyilas efftársadra gondolsz? Kikérné magának! Annyit azért megtehetnél, hogy beleolvasol a cikkbe: abban benne van, hogy ki!
nezelodo
Nemzetközi Judószövetség elnöke rendes volt a Viktorhoz, így simán be tudja mutatni a katonatiszt Gazsit a Putinkának! Remélem méltó rangot is kapott a férfivá érett fiú, vagy ha nem, még hetente egyszer előléptethetik addig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.