A cél a közmédia és megyei lapok ellensúlyozása, stratégiai partner lehet a Partizán és az N1TV. --- Már a leendő főszerkesztő is megvan.--- A Gulyás Márton által alapított, a legnagyobb videómegosztón sikerrel futó műsor, a Partizán és a Jobbikhoz kötődő Nemzeti Televízió (N1TV) is stratégiai partnere lehet annak a médiavállalkozásnak, amely az ellenzéki vezetésű önkormányzatok orgánumaira támaszkodik – tudta meg a Népszava.---- A lap információi szerint elsősorban azokra a településekre – illetve a helyhatóságok által fenntartott és finanszírozott kiadványokra – építenek, amelyek tagjai a gödöllői polgármester, Gémesi György által vezetett Magyar Önkormányzatok Szövetségének, illetve a 2019-es önkormányzati választások után Karácsony Gergely által létrehozott Szabad Városok Szövetségének. Az ötletről azt írják, hogy a főpolgármester tanácsadói köréből származik, de Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter is elmondta tavaly februárban hogy szeretnének...

Forrás: 168.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: 10.11

A gyerek, akivel permanensen üvöltöznek, és erre azért érzik a szülők/tanárok feljogosítva magukat, mert a hülye gyerek nem ért a szép szóból, biztos, hogy vagy sérülten kerül ki a szerető család karmai közül, vagy, valamilyen csoda folytán igyekszik levonni a konzekvenciát a negatív tapasztalatokból, és mintaszülő válik belőle. Eléggé logikus, hogy ez a ritkábbik.
Ne nekem magyarázd, hogy a fidesz mit művel, menj ki az emberek közé, indíts lapot, vállalj politikai szerepet, és mutasd meg, milyen az eredményes kommunikáció.
Nyírfa
@sgl: A világ nem megy/menne tönkre önmagában a politikusoktól. Kell, hogy asszisztáljanak ehhez a társadalmak.
Egyébként már egy másik cikk alatt felhívtam a figyelmedet arra, hogy Jávor ezt a Hír tévé riporterének válaszolta annak újságírói munkája visszaigazolásaként is.
Az elcseszett 30 évért pedig a magyarok nagy része kollektív felelősséggel tartozik.
Emmersson71
Pedig állítólag "baloldali médiatúlsúly" van!

Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonában álló legismertebb médiatermékek:

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%A9p-Eur%C3%B3pai_Sajt%C3%B3_%C3%A9s_M%C3%A9dia_Alap%C3%ADtv%C3%A1ny#A_tulajdon%C3%A1ban_%C3%A1ll%C3%B3_legismertebb_m%C3%A9diaterm%C3%A9kek
Nyírfa
@sgl: Nemcsak Tarr Béla mondta, én is, számtalanszor, most éppen 10.33-kor.
És, ha már idéztél: nem szelektáltam. Ott van az is. Írhattam volna azt is, hogy többek között.
Emmersson71
@sgl: És vagy vezetőváltáson estek át, vagy megfenyegették őket... A lap neve nem a tartalom minőségét jelzi! Egy brand simán elkophat, azt minőséggel kell megtölteni. Lásd: Index vagy 168 óra - egyik sem a régi.
karma1
Hu de baromi jo! Van egy hir, amit valaki(k) felroppentett(ek), csak epp az erintettek nem hallottak semmit es senki meg sem kereste oket! Faxa! Csak igy tovabb a lenini uton, elvtarsak! orban meg fuldokol a rohogestol a karmellaban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.