Kardos József Fidesz-alapító, Szájer József egykori személyi titkára beszélt arról a Partizánban, hogy milyen volt melegnek lenni a Fideszben, és hogyan viszonyult ehhez az elit-tagság.

Orbán Viktor szégyellje magát. Szájer József családja végig tudta, hogy a politikus meleg – kitálalt a Fidesz alapító

Soha nem volt téma a magánélet direktben, de mindenki tudta, kik azok, akik melegek, és ezt nem kellett takargatni.

A pártelit és a család is tisztában volt Szájer orientációjával, és tudatos döntés volt, hogy a politikus Brüsszelbe kerüljön, ahol "kevésbé van szem előtt", és így az sem feltűnő, hogy nem él együtt feleségével.

Közöttük Handó Tündével megállapodás volt, hogy szeretik és támogatják egymást, együtt nevelik a lányukat, Fannit, de közben Józsefnek mindvégig van egy másik élete.

Kardos soha nem beszélt Szájerrel az alaptörvényről, a homofób irányról, de ha megtehetné, Orbán Viktornak üzenné, hogy szégyellje magát:

nem csak a homoszexualitást pedofíliával összemosó törvényjavaslat és kommunikáció miatt, hanem a rasszizmus, a migránsellenesség és a hátrányos helyzetűek magára hagyása miatt is.

Ő maga szülők nélkül, kezdetben intézetben, majd nevelőszülőknél nőtt fel, és a mai rendszerben ezzel a hátránnyal már nem tudna elit értelmiségi karriert befutni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Tüncikét ismerve maximálisan megértem hogy Józsi erősen felmelegedett egy fagyos házasságban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A sohasem hazudó Orbán nem tudhatott semmit Szájer család ügyeiről. Elvégre:

"„Soha nem volt titok, hogy milyen baráti és családi kapcsolataim vannak, nem szégyelltem, nem tagadtam” – mondta Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal élére kedden megválasztott elnök arra a kérdésre, hogy nem fogja-e zavarni munkájában, hogy Szájer József felesége és az Orbán-család jó barátja."
hvg.hu/itthon/20111213_hando_darak_nyilatkozat
istván irén
Mennyire kétségbe lehetett esve ez a nő hogy 1 ilyen házasságba bele ment. a viktorral együtt buzultak egy szobában laktak hosszú ideig. nem csoda gáspika apai ágon buzi
magyar1
Érdekes ám az ellenzék felfogása erről a törvényről, Szájert támadják mert meleg de közben meg babusgatják a saját melegjeiket.
Pipás
@magyar1: Nem baj, hogy nem érted. Különbözőek vagyunk. Szájert nem azért került a a figyelem középpontjába, mert meleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.