Kardos József Fidesz-alapító, Szájer József egykori személyi titkára beszélt arról a Partizánban, hogy milyen volt melegnek lenni a Fideszben, és hogyan viszonyult ehhez az elit-tagság.

Orbán Viktor szégyellje magát. Szájer József családja végig tudta, hogy a politikus meleg – kitálalt a Fidesz alapító

Soha nem volt téma a magánélet direktben, de mindenki tudta, kik azok, akik melegek, és ezt nem kellett takargatni.

A pártelit és a család is tisztában volt Szájer orientációjával, és tudatos döntés volt, hogy a politikus Brüsszelbe kerüljön, ahol "kevésbé van szem előtt", és így az sem feltűnő, hogy nem él együtt feleségével.

Közöttük Handó Tündével megállapodás volt, hogy szeretik és támogatják egymást, együtt nevelik a lányukat, Fannit, de közben Józsefnek mindvégig van egy másik élete.

Kardos soha nem beszélt Szájerrel az alaptörvényről, a homofób irányról, de ha megtehetné, Orbán Viktornak üzenné, hogy szégyellje magát:

nem csak a homoszexualitást pedofíliával összemosó törvényjavaslat és kommunikáció miatt, hanem a rasszizmus, a migránsellenesség és a hátrányos helyzetűek magára hagyása miatt is.

Ő maga szülők nélkül, kezdetben intézetben, majd nevelőszülőknél nőtt fel, és a mai rendszerben ezzel a hátránnyal már nem tudna elit értelmiségi karriert befutni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Tüncikét ismerve maximálisan megértem hogy Józsi erősen felmelegedett egy fagyos házasságban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Tüncikét ismerve maximálisan megértem hogy Józsi erősen felmelegedett egy fagyos házasságban.
vacsi
Én azt gondolom, azzal, hogy nem verték nagydobra, nagyon is tisztességesen jártak el - mint ahogy azzal is, hogy ilyen eseteket színezni az iskolában nincs helye. A homoszexualitás szerintem alapesetben nem bűncselekmény, ha felnőttel csinálják. Ha gyerekkel, az már az...
A pedifília viszont bűn a javából!
vacsi
Ja, amit kihagytam: az az ereszcsatorna nem kellett volna...
Csizmás Kond
Micsoda hülye beszéd, hogy más szégyellje magát ha valaki buzi ?
Manhattan
@Csizmás Kond: Mind több helyen olvasom, hogy a minielnök egyszem fia is meleg... Feltételezhetően így van, és az apja tönkre teszi még jobban az életét, mert a mániákus hatalom vágyás fontosabb a gyerekénél is!
gina
Ki tudja ez az aljas cigány hány gyereket molesztált. egyszer fény derül mindenre
RonaGyuri
@Csizmás Kond: igazad van Orbánnak nem kell szégyenkeznie amiatt, ha hazudik, hisz akkor folyamatosan azt kellene tennie!!! =))
Toller Béla
Ha egyszer a fidesz belebonyólódik valamibe ...ott kő kövön nem marad ! Ez az orbán ! Mit szájer, az csak meleg, az nem bűn ! Ott vannak a pedofil papok, nevelőtanárok, szadista kiskirályok - ezekkel a fidesz elvből nem foglalkozik. A vezér sérült !
Csizmás Kond
@Manhattan: ..ja...és ha azt most én rólad írom le akkor más azt elhiszi...és feltételezhetően igazam lesz...
...ez az rágalmazási fogalom zsidó fogás, ők vezették be és náluk divat hogy elindítanak egy álhírt és várnak míg a hiszékenyebbek benyelik...ugylátszik itt is minden kampánykor felélénkülnek .
Csizmás Kond
@RonaGyuri: Mikor hallottad Orbántól, hogy tagadta- vagy lehazudta volna Szájer buziságát ?...vagy mit akartál össze klopfolni ?
Nyírfa
Közel egyórás időtartamú az interjú. Ha valakit tényleg érdekelnek egy értelmes ember gondolatai, üzenete a világnak, akkor nem ragad le sem Szájer magánélete, sem a primitív buzizás mellett. Sokkal többről van szó.
dr. prédikátor
és még hány buzi és pedofil van a fitymasz csürhe között!!!
Duke Nukem
Undorító és istentelen - a fideszes morális "fölény"!
És ezek merik...
A kurva anyátok!
Csizmás Kond
@Manhattan: Nézd én nem tudom, szerintem te sem tudod csak jólesik valakit lebuziznod mert az épp neked ellenség vagy ellenzék vagy mittudommi. A buziságot épp a mai politikai ellenzék védelmezi, tehát ha oda sorolod magad akkor miért baj hogy valaki buzi ?...szerintem ez a vansapkája, nincs sapkája eset áll fenn most az egész baloldalon.
magyar1
Szájerrel nem az a baj, hogy meleg hanem, hogy orgiákra jár, pont mint egy női kurva.
gina
Ez a fidesz erkölcsi útmutatója, egy aljas gerinctelen szemét hazug beteg népség, és amit még nem tudunk
karma1
@Manhattan: Nezd, en nem tudtam szajerrol, hogy milyen az iranyultsaga - es orbanek barmennyire is azt akarjak beallitani, hogy szajer elfogasa egy politikai cselekedet volt Brusszel reszerol, a normalis emberek tudjak, hogy nem errol volt szo egyaltalan! Sem az iranyultsaga, sem semmi rossz nem derult volna ki rola, hogyha nem az ereszen es nem kabszerrel a hatitatyojaban fogjak el. Mar mas oldalon is megemlitettem, hogy szerintem valami nagyon nem stimmel a gazsi gyerekkel, az apja osszes penze sem eleg arra, hogy vegre talaljon maganak valami elfoglaltsagot. Ugy kellett neki a katonasag, mint uveges totnak a hanyatteses - ahogy az apjara rakenyszeritette az akaratat az oreg orban, ugyanazokat a modszereket alkalmazza a kis dagadek is amikor a sajat gazsijarol van szo. Focistanak nem valt be, - oda kemenyebb ember kell, benne meg tul sok a feminin vonas a kezdetektol fogva - a Felhazban meg szerintem olyan komoly problemak kezdtek kibontakozni, hogy az apja nagyon gyorsan leallitotta az ottani tevekenyseget, es inkabb egy vagyonert - amit persze az adofizetok penzebol lopott el - eldugta a Sandhurstbe... Majd ha katona lesz, akkortol senki sem meri majd firtatni a nemi identitasat. A kulon pikanteria meg az volt, hogy ezt az egesz pedofilias-homofob torvenyt eppen a melegfiu hireben allo kocsis mateka terjesztette be. Hat igen, orban meg a humorban is csak az akasztofahumort ismeri, abbol is a szarabb fajtat...
Pipás
FideSS = A nemzeti vagyon ellopása. A hülyék megvezetése. Az ország nemzetközi lejáratása. A magyar érdekek elárulása (Kína, Oroszország, stb).
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,.ja...és ha azt most én rólad írom le akkor más azt elhiszi...és feltételezhetően igazam lesz..."

Te mindig csak a fideszt hátrányosan érintő híreknél vagy ilyen kételkedő.
ómió
És azért kéne szégyellje magát, mert tudta? Ez nálad most a sértődöttség, vagy már az idiotizmus?
Béla333
A sohasem hazudó Orbán nem tudhatott semmit Szájer család ügyeiről. Elvégre:

"„Soha nem volt titok, hogy milyen baráti és családi kapcsolataim vannak, nem szégyelltem, nem tagadtam” – mondta Handó Tünde, az Országos Bírósági Hivatal élére kedden megválasztott elnök arra a kérdésre, hogy nem fogja-e zavarni munkájában, hogy Szájer József felesége és az Orbán-család jó barátja."
hvg.hu/itthon/20111213_hando_darak_nyilatkozat
istván irén
Mennyire kétségbe lehetett esve ez a nő hogy 1 ilyen házasságba bele ment. a viktorral együtt buzultak egy szobában laktak hosszú ideig. nem csoda gáspika apai ágon buzi
magyar1
Érdekes ám az ellenzék felfogása erről a törvényről, Szájert támadják mert meleg de közben meg babusgatják a saját melegjeiket.
Pipás
@magyar1: Nem baj, hogy nem érted. Különbözőek vagyunk. Szájert nem azért került a a figyelem középpontjába, mert meleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.