Ez a HVG hetilap ajánlója. Mint amikor a jólelkű apuka végre megérkezik a gonosz mostohaanya tombolása után – így jellemezték Joe Biden útját Európában, ahol az állam- és kormányfők nemcsak a járvány miatti korlátozások lazítása okán fogadták felszabadult örömmel a régóta ismert, ám elnökként először vendégül látott politikust. Csak nehogy rögtön Nobel-békedíjjal kínálják meg, mert az már Barack Obama esetében is a megkönnyebbülés elsietett gesztusa volt. A Világ rovatból kiderül, hogy a jelent az autokráciák és a demokráciák harcaként leíró amerikai elnök Ronald Reaganhez hasonlóan világosan kijelölte, számára ki a jó, és ki a rossz. Az előbbi a Nyugat, az utóbbi Kína és Oroszország, s hogy ezt lássa, a magyar kormánynak más szemüveget kellene felvennie.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez nagyon nem szemüveg kérdése

igencsak egyértelmű, hogy nem csak szövegértési problémáik vannak, de alapvetően a látás-értelmezésük is sérült

A HVG heti összefoglalója „Nagy Gábor: A Jó, a Rossz és a Csúf” egy ismert bon mote kapcsán jegyzi meg, hogy: „hogy ezt lássa, a magyar kormánynak más szemüveget kellene felvennie”!
Nos az igazat megvallva a szemüveg feladata a mechanikai látáshibák korrigálása. Rövidlátás, távollátás, szemtengelyferdülés hibája megfelelő optikai lencsével javítható. Vannak un. színes szemüvegek (színszűrők) is, amik sokat árnyalhatnak a képen. Azonban a kép felfogása, megértése és értelmezése az „lelki”/szellemi folyamat, amit elsősorban az elmeállapot befolyásol! =))
Az az igazság, hogy ártunk és qurmányunk élén ezzel a dagadt arrogáns paraszt-suttyóval látásán semmiféle szemüveg sem segíthetne, sőt tartok tőle, hogy még egy szemműtét sem sokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.