A koronavírus jelentősen átformálta az életünket, a gazdaság minden szegmensét. Az albérletpiacon a kereslet alábbhagyott, az albérletárak azonban még a járványidőszak ellenére is magasak maradtak. A drágaságon kívül semmi sem ugyanaz, mint régen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesznek semmi sem elég, ha lopni lehet. Attól való félelmükben, hogy 2022-ben elveszítik a választást, mindent el akarnak még lopni, amit lehet. Ha nem lehet, akkor törvénybe iktatják, hogy lehessen. A rablóprivatizációval a Rogán-féle ingatlanmutyi modelljét teszik hivatalossá, felhízlalják a NER-közeli lakásmaffiát fillérekért megszerezhető köztulajdonnal.
➡️ A következmény: tovább mélyülő lakhatási válság. Egyetlen szociális bérlakás sem marad az önkormányzatok kezében, hogy segítse a rászorulókat, miközben az önkormányzatok egyik utolsó vagyonát is elveszik Orbánék.
✅ Új önkormányzati bérlakások építésére volna szükség és nem arra, hogy ami van, azt is privatizálják a fideszes csókosoknak. Az ország egyik alapvető problémája, hogy nincs megfelelő bérlakáspiac, egyre drágább a lakhatás, ami több százezer dolgozó, tanuló embert tesz sérülékennyé és kiszolgáltatottá.
✅ Itt az ideje, hogy átgondolják a hazai lakáspolitikát és 180 fokos fordulatot tegyenek a közösségi bérlakásépítés és a közösségi lakásgazdálkodás irányába!
❗️A lakások elkótyavetyélése helyett olyan lakáspolitikát kell folytatni, amely nem a gazdagoknak segít megvenni a századik lakást, hanem a bérből és fizetésből élőknek segít ahhoz az egy lakáshoz hozzájutni, amelyikben élni tudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.