Körúton belül lakom, -jelentsen ez bármit Boros Bánk Levente fejében és körében- liberálisnak tartom magam, hiszen tiszteletben tartom még nevezett ködösített véleményét is és a felmenőim közül többen járták meg Mauthausent. Egyszóval bármit is takar a többek között politológus véleménye, rám egyértelműen igaz. A bibi csak annyi az okfejtésében, hogy ennek ellenére magyarnak is vallom magam, annak ellenére is, hogy nem csípem a focit és azt gondolom, hogy a döntetlen két csapat között nem az egyik győzelmét jelenti.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen Orbán szerepe ebben is elévülhetetlen!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy régi megjegyzésem újra-töltve

Nem mintha a lényeg bármennyire is enyhült volna, de most az EB kapcsán erősödött

Az igazat megvallva, persze nem csak az EB, hanem az őszödizés és a ruszki-elzavarás is jó alkalmat adott, pontosabban csak lehetőséget, de azzal nagyon él.
Kontextusba helyezve és persze a pribékjei szajkózásai közepette még egyértelműbb, hogy – bár az is igaz, hogy kis ország vagyunk … =)) – csürhéje mindig és mindenre alkalmas.
Megnyilvánulásaik személyes támogatása néha ugyan taktikai okokból késik (nem vetne jó fényt az utolsó 3 meccs elcsaklizására tett erőfeszítésinél), de mindig egyértelmű. Pribékjei azonban nem fogják vissza magukat, sőt néha (na jó nem ritkán) bővített repertoárral (egy kis orr-simogatás mindig jól jöhet) uszítanak.
A hívek és a felkent megnyilvánulók, persze azonnal relatívizálnak. Ahogy szoktak.
Néhány éve egy ügy kapcsán fogalmaztam meg: Igen mindenki (na jó, csak sokan) belepisilnek a medence vizébe, de Orbán nem csak testi alacsonysága miatt teszi a trambulinról! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.