A Magyar Honvédség egyik női alkalmazottja azt állítja, hogy rendszeresen közösülésre kényszerítette őt egy magas rangú katona, ami miatt feljelentést tett az ügyészségen – írja a HVG360.

Egy magyar katonanő szerint egy magas rangú tiszt rendszeresen szexre kényszerítette, és a lányára is szemet vetett

Fotó: pixabay.com

A HVG fizetős tartalmát ismertető 24.hu azt írja: az érintett alezredes ellen szexuális zaklatás miatt a katonaságon belül is méltatlansági eljárás indult, ám azt egyik első intézkedésével szüntette meg Ruszin-Szendi Romulusz, a honvédség nemrég kinevezett parancsnoka.

Pedig, ha a nő állításai igazak, akkor súlyos szexuális visszaélések maradhatnak büntetlenül.

Ezután a 24.hu bő részletességgel ismerteti a nő vallomását. A terjedelmes történetben az az egyik legmeghökkentőbb fordulat, amikor 2020 nyarán az alezredes a nő felnőtt lányával is megismerkedett, amikor a lány egy honvédségi program után találkozott az anyjával. Az asszony elmondása szerint ezután az elöljárója már

a lányával is kereste a kapcsolatot,

például felköszöntötte.

Majd a nő elmondása szerint az elöljárója közölte:

a lányával is szeretne szexelni, de csak az ő, mármint a nő engedélyével. (…) Később még azt is tudomásomra hozta, hogy jó lenne, ha hármasban csinálnánk.

A nő ezután beszélt az alakulat pszichológusával és a katonai belső elhárításhoz tartozó tiszttel is, de a reakciók alapján úgy tűnt, senkitől sem kap segítséget. Végül a sértett nő idén januárban tett feljelentést a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen.

Február elején kihallgatták, ekkor részletes vallomást tett, ám azóta semmilyen előrelépés nem történt. Az ügyészség közlése szerint alárendelt megsértésének vétsége és más bűncselekmény miatt rendeltek el nyomozást, de az ügyben még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez magyarországon ugyan úgy tabu téma mint a pedofil papok! a végén még a csaj lesz a hibás,hogy ki merte nyitni a száját! egy jó példa erre orosz bernadett,akit péppé vert a nyugalmazott alezredes barátja,ennek ellenére a csajt hurcolták meg mert ki merte nyitni a száját! magyarországon "nö ügyekkel" nem foglalkoznak..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Málna: Ja. Nem történt semmi érdekes amennyiben ügyesen kihagyod a történetből a zsarolást.
Pipás
@Málna: Biztos te voltál a gyertyatartó. :) Egy fideSS rajongó erkölcsi megítélése "mindíg" mérvadó.
vacsi
@Málna: Igen, én is ilyesmire gondoltam. De ha így történt, és a nő alaptalanul vádaskodik, akkor az bizony bűncselekmény!
Málna
@human: De miért nem akkor jelentette fel, amikor megzsarolta?
Málna
@Pipás: Nem kellett a gyertyát tartanom, meglehetősen részletesen le van írva a történet. És hidd el, a te véleményed pont annyit számít nekem, mint neked az enyém. Szóval kár ezen rugózni.
human
@Málna: Azért mert megzsarolta!!! Ezt magyarázni kell?
De kérdezz meg egy pszichológust, hogy a megzsarolt áldozatok miért nem szaladnak ilyenkor azonnal segítségért. Miért érzik úgy, hogy van mitől félniük? Miért van az, hogy néha csak évtizedek után mernek beszélni arról ami történt velük?
Szerinted a Stockholm-szindróma és a hozzá hasonló furcsa emberi reakciók nem léteznek, unatkozó pszichológusok kitalációi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.