Normális demokráciákban az emberek erkölcsi kötelességüknek érzik, hogy anyagi helyzetüknek megfelelően támogassák azokat a civileket, akik azt tűzték ki céljuknak, hogy segítik a rászorulókat. Nálunk ez a szerepvállalás gyermekcipőben jár, főleg NER-gazdagéknál nem nyert teret a segítség e formája (sem). Erre tromfol rá az Orbán-kormány csupán azért, mert politikai szempontból ezt látja kifizetődőnek. Coki a civileknek!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Csakhogy ez nem normális demokrácia. Itt ómiók, Málnák, Shikarik... tapsolnak az elmebeteg hazaárulóknak.
Van amelyik szervilitása, dörgölőzése kielégítésére, van, aki egyszerűen csak mérhetetlen ostobaságból.
istván irén
Ez arra cöfös csürhére is vonatkozik ???
Nessy
NER gazdagék csak Orbán agymacskáit támogatják, a TAO-val például, amit máshonnan vesznek el! Ergo nem az ő pénzük! Aki az elesetteken, a szegényeken segít, az ezeknek az idiótáknak mind Soros bérenc! Még van képük kereszténységről, szociális érzékenységről papolni! Amit Iványi Gáborral csinálnak, az már valóban nagyon aljas! Feltételezem, hogy a nagyon család támogatót Novák Katalin sem fog semmiféle segítséget nyújtani a szegény, problémás gyerekek fejlesztése, ellátása terén! Az ő szüleik nem hitelképesek, nincs semmi hasznuk, csak a baj van velük is, meg a sérült gyerekekkel is!
Málna
Elvették az adományozókedvet? Nekem most jött meg a kedvem hozzá, eddig pont azért nem adtam, mert követhetetlen volt a pénz útja.
namihami
@sgl: 09.44: De meg is van a jóllátható eredménye annak a pénznek. Nincs a világnak még egy országa, ahol ennyi beinvesztált százmilliárd ilyen kevés sikert lenne képes hozni.
Úgy a Fradi, mint a válogatott világraszóló sikeri mind azt támasztják alá, hogy még adót is kellene/lehetne emelni (persze, csak egy meghatározott jövedelmi szint ALATT), hogy ezek még fényesebben ragyoghassanak a sportvilág egén. Hírdessék a Mi Géniuszunk ezirányban is tündöklő és Jövőbelátó Zsenialitását.
Ennyi---néhány szóban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.