A gyors oltási programnak köszönhetően Magyarországon sikerült letörni a világjárvány harmadik hullámát, így fel tudtuk oldani a szigorú korlátozó intézkedéseket és újra tudtuk nyitni az országot.

Szijjártó megmondta, miért nem segítenek az embereken: "A segély kiszolgáltatottsághoz, védtelenséghez, kiszámíthatatlansághoz vezet"
Fotó: Facebook/ Szijjártó Péter

Most a gazdaság újraindítása következik, amely a leggyorsabb lesz Európában – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és Külügyminiszter Ipolytölgyesen, a Mono-Ipolyfabric Kft. beruházásbejelentő sajtótájékoztatóján pénteken.

Az elmúlt 11 év gazdaságstratégiájának köszönhetően a világjárvány egy stabil, erős állapotában érte a magyar gazdaságot, így nem is tudta teljes egészében ledönteni a lábáról

- mondta a miniszter.

Kiemelte, a kormány a válság alatt sem adta fel stratégiáját, amely szerint az embereknek nem segélyt, hanem munkát kell biztosítani.

A segély kiszolgáltatottsághoz, védtelenséghez, kiszámíthatatlansághoz vezet, a munka pedig stabilitást és kiszámíthatóságot ad az embereknek és a családoknak

- mondta.

Szijjártó Péter kiemelte: jelenleg egy globális verseny zajlik a világgazdasági kapacitások újraelosztása tekintetében, amely versenybe minden ország benevezett.

Ahhoz, hogy nyertesei legyünk ennek a versenynek, nem kell mást tennünk, mint minél több beruházást vonzani Magyarországra. A beruházások hozzák a munkahelyeket, a munkahelyek pedig kiszámítható megélhetést az embereknek

- hangsúlyozta a miniszter.

Ez segít nekünk abban, hogy az idei esztendő végére el tudjuk érni az 5,5 százalékos gazdasági növekedési ütemet, ami a legfontosabb gazdaságstratégiai célunk jelenleg

- zárta gondolatait a miniszter.

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook/ Szijjártó Péter

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Tehát akkor arról van szó, hogy a segély nem keverhető össze a s zorBÁN papi osztaléKÁVAL:
.
------Orbán Győző milliárd osztalékot vett ki
.
.Nagyjából 7 570 találat (0,45 másodperc)
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+Gy%C5%91z%C5%91+milli%C3%A1rd+osztal%C3%A9kot+vett+ki&sxsrf=ALeKk03XwaSMLzcqJnL8zUptu2ZcB8J0NQ%3A1625221309352&ei=vejeYKL_FNOO9u8P-pCU-AE&oq=Orb%C3%A1n+Gy%C5%91z%C5%91+milli%C3%A1rd+osztal%C3%A9kot+vett+ki&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAxKBAhBGAFQw2lYoHhgj4wBaAFwAHgAgAFniAG4B5IBAzguMpgBAKABAaoBB2d3cy13aXrAAQE&sclient=gws-wiz&ved=0ahUKEwji0cyWlcTxAhVTh_0HHXoIBR8Q4dUDCA4
-------------
.
Azért az un. gazdaság újraindítási operatív izé ne bízza el magát, amely a kedves vezető járványkezelését illeti,k mert
.
---- Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”.
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434

„”””KJ: Orbán ellenzékből megbuktatta az egészségügyi reformot „az egészség nem üzlet” demagóg jelszavával, kormányra kerülve pedig magára hagyta az egészségügyet. Tíz éven át a füle botját sem mozgatta, miközben folyamatosan zajlott a kórházi orvosok és szakápolók menekülése külföldre, a magánszférába vagy más szakmába, a maradék független sajtó pedig tele volt kórházi fertőzésekről, a sürgősségi ellátás katasztrofális állapotáról szóló beszámolókkal. A tények tagadásán kívül egyetlen dolog jutott az eszébe: centralizálni, centralizálni, és még jobban centralizálni. Volt egy jól szervezett tisztiorvosi hálózatunk, elismert szakemberekkel, laboratóriumokkal, önálló hatósági jogkörökkel. Az ÁNTSZ a saját szakmai normái szerint, autonóm intézményként működött. Sikeresen szétverték, a maradékát besorolták a humánerőforrás-minisztériumba. Maradt nekünk Müller Cecília, háta mögött két rendőrtiszttel.””””
---------------------------------
.
Egy bibi azért van! A szakértelem hiánycikk a kedves vezető un. ÚJ ÁLLAMÁBAN! Mindennek mennek neki mint vak az ablaknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Nessy: Hogyne! Átéltem Bokros efftársatok 25%-os inflációját is! "Adómentesen" az volt ám az "igazi"! Sírtok utána, mi!? De ő, mintha nem emelte volna duplájára az átlagbért, hanem inkább elinflálta! Efftársilag tökmindegy? A "piacról" meg még véletlen se hallottál? Az "szabályozza" a benzinárat! Nem a "Zorbán"! Az se baj? Meg a forintot is - Soros efftársatokkal az élen! Neked se ártana "egysmást" végiggondolnod!
kokopelli
@Eladott Ország: Megértem a ß@rjártót! Alacsony bérek az elhízás, és a könyezetet veszélyeztető autók
vásárlásának visszaszorítására! A saját hazában eltöltött szabik is az országon segítenek! A forintért vett
hazai árúk függetlenek a deviza ingazodástól!Stb...stb...fideszlogika? (;-))
ómió
@Eladott Ország: Ne hazudd már a Böszmevezéredék által "kivívott" közép-európai visszacsúszásunkat másra! Vagy ez nálad olyan pihe-puha efftársi élvezetet okoz, idiótája!? Ugye, a "magyar dolgozók" azáltal kaptak "több pénzt", hogy Böszmevezéred ezerrel zsebelte őket meg csúcsra járatta a munkanélküliségüket? Majd akkor nyivákolj,bolsi fajbarom, ha már kaptál új, gondolkodni képes agyat is!
ibn Said
@Eladott Ország: ❗A magyar dolgozók többet érdemelnek: több pénzt és több jogot! A munkavállalók magasabb életszínvonalat érdemelnek! A dolgozó emberek munkáját a minimálbér és a garantált bérminimum emelésével is el kell ismerni.
gdb.rferl.org/2042052f-ec43-40a1-82fc-8b9312ad5261_w1300_r0.jpg
Erre (is) gondoltál?
verőce21
@csak úgy...: Jövőre buktok megint Gizi...!
Aztán megint sírhatsz négy évig...!
Les miserables
Sosem volt ekkora jólét az utóbbi 15 évben mint ma !Igaz aki 6 osztályos vagy éppen fing reszelő, FSZE vagy büfészakos diplomás ,akik nem értik meg, ha nem értelmes végzettsége van, sz@rt sem fog keresni .Megoldás TANULNI kell egy olyan szakmát amit meg fizetnek .Aki nem hisz nekem, hívjon egy kőművest, festőt ,ácsot ,villanyszerelőt és láthatja mennyit keresnek .Segédmunkást SEHOL nem fizetik meg a világban. A semmirekellő diplomást sem !Minimálbért még lejjebb kellene vinni és ösztönözni hogy TANULJANAK az emberek munka mellett. Ahogy szokás ez a Lajtán túli országokban is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.