Orbán szerint "szokva vagyunk" ahhoz, hogy Magyarország ellen ismét "összehangolt támadást" indítottak az EU-ban, hiszen ez történt szerinte a migráció, a bankadó, a rezsicsökkentés és a multicégekre kivetett extraadó esetében is.

Orbán fokossal “tette volna helyre” azokat, akik Magyarországot támadják az EU-ban

Úgy fogalmazott:

Kétségkívül erős estém volt és durva támadások is voltak, de mindenkit megnyugtathatok, hogy senkinek nem maradtam adósa. Ugyan fokost bevinni nem lehet, de mindenki pontosan megkapta azt, ami járt neki.

Bírálta a holland miniszterelnököt is, "Übermensch-tempónak", "gyarmattartótempónak" nevezve a viselkedését. Véleménye szerint

Mark Rutte meg van győződve arról, hogy erkölcsileg magasabb szinten áll, mint a magyarok, és ezért joga van megmondani, a magyarok hogyan éljenek, hogyan gondolkodjanak, hogyan neveljék a gyereket.

Azt mondta, Nyugat-Európában úgy döntöttek, NGO-k és LMBTQ, azaz a hagyományos családmodelltől eltérő együttélési formát népszerűsítő szervezetek érzékenyítő és felvilágosító kampányokat folytathatnak az óvodákban, iskolákban, Európa másik fele viszont azt mondja, hogy "nálunk másképpen van".

Hangsúlyozta:

a törvény csak a 18 év alattiakról szól, az ő esetükben a szülőnek kell döntenie arról, hogy a gyerekét kiteszi-e ilyesminek.

Forrás: MTI

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Csutak mikor érted már meg , hogy Magyarországhoz már rég semmi közöd. csutilandodat ' támadják ' ahhoz meg nekem semmi közöm.
A fejedben dúló állandó háborút meg kezeltesd Grácban. 11 éve háborúzol nem unod még ? Én már nagyon.
Béke van vezze béke van csak zakkant agyadban van háború.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: rébuszokban beszélsz cicka,már megint mitöl félsz? csak nem a kínai titosított kölcsönöktöl ?- eselleg majd jót röhög rajtatok,viktoriánusokon brüsszel,hogy ezt is beettétek neki..
Shiikari
Most jut eszembe hogy a zászló rúdja az én seggembe van.
balos
@Shikari: Gondolat olvasónak még elmehetsz!Másra úgysem való a telek a nyakadon!
Clavigo
@Shikari: Buckalakó,,,van egy normális" ikertesód "? Érezzed a törődést,,te seggarc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.