Tudják, vannak ezek a hatalmas dumás, ám nulla teljesítménnyel bíró férfiak, akik állandóan azzal hencegnek, hogy ők bizony a szebbik nemet úgy ismerik, mint senki más kezdi bejegyzését a Facebookon a Fidesz egyik kedvenc újságírója.

"Derék ellenzéki módjára lesz*rod a melóst" – Bayer nekiment Jakabnak
Kép:HírTV

Szerinte Jakabnak pont annyi köze van a magyar melósokhoz, mint a kistérségi Casanováknak a nőkhöz: semmi!

Viszont, amikor valóban alakítani kéne a kistérségi Casanováknak, akkor meglepődnek, megdöbbennek, lefagynak.

- írja Bayer.

Kifejtette azt is, hogy szerinte Jakab, – jó ellenzéki módjára – mások munkáját akadályozta.

Persze, neki addig számít a magyar melós, amíg a Parlamentben tud üvöltözni, de ha már a magyar melós valóban dolgozni szeretne, az nem érdekli a ballagási ingben feszítő jobbikost. No, de tegnap valóban megismerte Jakab a magyar melóst.

- fejtette ki annak kapcsán, hogy tegnap a Jobbik elnöke és az olimpiai bajnok vízilabdázó Steinmetz Ádám a mai napon együtt forgattak Mészáros Lőrinc egyik érdekeltségénél ahol, a háttérben álló traktor elkezdett hátrafelé tolatni. Ezt pedig olyan vehemenciával teszi, hogy ha a felvételt készítő nő nem avatkozik bele, simán letarolta volna a két férfit.

És szembejött vele a valóság, ahogy a kistérségi Casanovákkal is előbb-utóbb szembejön. Jött a magyar melós, A MAGYAR MELÓS, ahogy Jakab hívja a honfitársait, és elküldte Jakabot. Ugyanis, na most figyelj, Jakab, a magyar melóst nem érdekli, hogy te hogyan bohóckodsz. Ő csak dolgozni szeretne, te meg derék ellenzéki módjára ezt lesz*rod, mert te csak szerepelni akarsz.

- zárta eszmefuttatását a publicista.

Forrás:Facebook
Címlapkép:HírTV

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""És a hatodik napon Isten megteremté a Bayert."" Ugyanarra a napra esett, aelyiken az állatok is benépesítették a Földet.
tudode
Az ötös tagkönyv tulajdonosa micsoda ízes/bűzös beszédet tanult a kocsiSOKAT is megszégyenítő tanulmányai során, a fideSS alapíttókra jellemző selejtjeként!
.
Csak az a kérdés, hogy
.
Szabad-e a Fideszt bírálni?
- Elviekben igen, de ez olyan, mint a tigris alfelét nyalni. Nem valami nagy élvezet, viszont roppant veszélyes..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.