A magyar kormány azt szeretné, hogy a magyarsághoz tartozás előny legyen – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Erdélyi Politikai Iskola diplomaátadóján vasárnap este Budapesten.

Gulyás szerint a magyar kormány azt szeretné, hogy a magyarsághoz tartozás előny legyen
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Gulyás Gergely rámutatott: hosszú évtizedekig kellett úgy élni nagyon sokaknak magyarként a határokon túl, hogy a magyarsághoz tartozás hátrányt jelentett – írja az MTI. A magyar kormány – ahogy az elmúlt évtizedben – a következő években is mindent megtesz azért, hogy magyarnak lenni, a magyarsághoz tartozást vállalni és a magyar közösségben értékőrző szerepet játszani előny legyen – jelentette ki.

A miniszter megjegyezte: a Mathias Corvinus Collegium (MCC) képzésén szerzett oklevél jó ajánlólevelet jelent azok számára, akik magyarként részt akarnak venni a közéletben akár a határokon innen, akár azokon túl.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
"a Mathias Corvinus Collegium (MCC) képzésén szerzett oklevél jó ajánlólevelet jelent azok számára, akik magyarként részt akarnak venni a közéletben akár a határokon innen, akár azokon túl."
Nem tudom Vidnyánszky, és Demeter ott végeztek e, de minden esetre tevékenyen részt vesznek a kultúra "átalakításában". Demeter ráadásul milliárdos ingatlan vagyonhoz is jutott, és félő, hogy az ott lévő kulturális értékeket tönkreteszi, eltünteti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
...és kábító szarokban utaznak még a köz tv. ben is ,ugye te @fideszes gyökér: ? :)
csak úgy....
@fideszes gyökér: ha a shikaris ,befogadásra képtelen elmékre gondolsz?
Pipás
@Nessy: MCC-n van jó néhány politikailag megbízható NER tanár, akit alkalmaznak több állami cégnél egyszerre érdemi munkavégzés nélkül. Olyan fizetésük van, hogy azt te el sem tudod képzelni.
justhpeter
Az MCC-n csak a hazudozást és a lopást tanulják meg, hiszen ez a csürhe máshoz nem ért.
RonaGyuri
Mi Magyarországi magyarok is szeretnénk jól érezni magunkat abban az országban, ami a mi munkánkból és az adónkból működik!!! =))
ómió
Pedig az efftársak Internacionalisztánt favorizálnák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.