Ketten szabálysértési bírság befizetését mulasztották el, egy ember az ítélethirdetésen nem jelent meg, egy pedig nem kezdte meg a büntetésének letöltését.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az érdi rendőrök a megyei főkapitányság célkörözési osztályának munkatársaival indultak razziázni július 8-án hajnalban Érdre és a környező településekre. Az akció alatt két embert – egy férfit és egy nőt – fogtak el, akik a rájuk kiszabott összesen 370 ezer forintnyi szabálysértési bírságot nem fizették be – emiatt előállították őket.

Razziáztak az érdi rendőrök, négy embert fogtak el

Fotó: YouTube/police.hu/videórészlet

A begyűjtött információk és az ezeket követő intézkedések még másnap is jól jöttek, július 9-én ugyanis két férfit állítottak elő a rendőrök, mindkettejüket bíróság által kiadott elfogatóparancs alapján körözték.

Egy 23 éves érdi lakos ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság adott ki körözést, mivel nem jelent meg az ellene kábítószer birtoklása miatt folyamatban lévő eljárást követő ítélethirdetésen, egy 41 éves érdi férfit pedig a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja által elrendelt körözés alapján állítottak elő, mivel jogerősen kiszabott 170 nap elzárásának letöltését nem kezdte meg, őt a Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – olvasható a közleményben.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.