Az Útinform tájékoztatása szerint hétfő reggel több autópályán és a fővárosban is torlódások várhatóak – írja a blikk.hu.

Fennforgás az utakon: több autópályán dugó van, a Blaha felújítása miatt mától Budapesten is ez várhatóFotó: Pexels

Az Útinform információi szerint hétfő reggel az M0-s déli szakaszán erős a forgalom, az M1-es autópálya felé vezető oldalon – Halásztelek és Dunaharaszti között – telítettek a sávok, a forgalom csak araszol. Akár egy órával is megnőhet az áthaladási forgalom – írja a blikk.hu.

Az ellenkező oldalon, az M5-ös felé Nagytétény térségében 1-2 kilométeres az araszoló kocsisor. Az M3-as bevezető szakaszán is akadozik a közlekedés, a fővárosi szakaszon csak egy sáv járható baleset miatt. Mogyoródtól torlódásra lehet számítani, Bag és Hatvan között pedig szakaszos lassulásra.

Az M7-es Budapest felé vezető oldalán, Zamárdi térségében, a 112-es kilométernél egy leszakadt utánfutó elfoglalja mindkét sávot, a forgalom a leállósávon halad. Az 578-as főúton, Pécs kivezető szakaszán, a 2-es kilométernél egy műszaki hibás teherautó foglalja el a fél útpályát.

És ha ez még nem lenne elgé, a mai napon kezdődik a Blaha Lujza tér felújítása. A felújítás idejére forgalomkorlátozás lesz a főváros egyik legforgalmasabb terén, ami várhatóan 10-12 hétig tart majd. Az újjáépítési munkálatok miatt mától újabb és nagyobb dugókra lehet számítani.

Forrás: blikk.hu
Fotó: Pexels

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.