A hárosi Nagy-Duna hídon végzett javítás miatt az M1-es sztráda felé közlekedőknek már most 20-25 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk. Az M3-ason és a 10-es főúton a főváros felé is nagy a forgalom.

Az Útinform hétfő reggeli tájékoztatása szerint a következő a helyzet az utakon az országban:

- Egy személyautó és egy kamion ütközött az M30-as autópályán a 9-es km-nél Szakáld térségében. Az M3-as autópálya felé vezető oldalt a 14-es és a 6-os km-ek közötti csomópontban lezárták, a forgalmat a 3-as főútra terelik.

Útinform: 4-5 kilométeres a torlódás az M0-s déli szakaszán az M1-es felé

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Nagy-Duna hídon, a 14-es és a 15-ös km közötti fix terelés és az erős forgalom miatt az M1-es autópálya felé vezető oldalon, 4-5 km-es torlódásra készüljenek, 20-25 perccel megnőtt a menetidő.

- A reggeli erős forgalom miatt lassabb haladásra kell számítani a főváros irányába az M3-as bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Mendétől valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól.

- Az M7-es autópályán Letenyénél, a magyar-horvát határszakaszon 2-3 km a kilépésre várakozó kocsisor hossza.

- Az M3-as autópályán, a bagi szakaszon, a főváros felé vezető oldalon, a 45-ös és a 42-es km között sávelhúzásos terelés van érvényben. Budapest felé a külső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján lehet autózni, Vásárosnamény felé pedig a külső-és a leállósávon közlekedhetnek! A forgalom lassulására kell készülni!

- A 31-es főúton, Mende és Sülysáp, illetve Tápiószecső között várhatóan a hét közepétől nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődik, melynek kapcsán forgalomkorlátozásra és torlódásra lehet majd számítani.

Forrás: utinform.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.