Megállapodásunk értelmében a Bosch Automotive három beruházást is végrehajt Makláron, amelyek a kutatás-fejlesztéstől egészen a termelésig, teljesen lefedik a vállalat működési struktúráját – írta Facebook oldalára.

Hiába Európa legmagasabb inflációja, a romló EUR/Ft árfolyam – Szijjártó nagyon büszke a magyar gazdaságra
Kép:Facebook

Mindez 52,5 milliárd forintos értéket képvisel és 180 új munkahelyet hoz létre a heves megyei városban.

A tények és a számok az mutatják, hogy Magyarország még a legnehezebb világgazdasági folyamatok közepette is meg tudta őrizni a nemzetközi vállalatok bizalmát.

- emelte ki.

Annak ellenére is, hogy májusban az Európai Unióban 2,3 százalékos infláció alakult ki májusban az áprilisi 2,0 százalék után. Tavaly májusban 0,6 százalék volt az uniós infláció.

A legmagasabb inflációt Magyarországon regisztrálták májusban, 5,3 százalékost.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Édes Istenem... Miért undorodok ettől a kakadutól..
Ma egy öreg néne mondta nekem .. Ha Gyurcsány nyer... én nagy szemekkel.. (Fletó nem indul a választáson) sokakl rosszabb világ lesz nekünk. Erre én igy is az lesz...
simmering73
@Gazella: Hasonló sztori: anyám szomszédasszonya (hithű fideszes). Beszélgetünk. Ő: Na ugye milyen jó, hogy nyugdíjas lettél (nyugger lettem). Jövőre már két heti 13.havi nyugdíjat fogsz kapni, de ha Gyurcsány kerül hatalomra, azt is el fogja venni. Rre én: Na szia, mennem kell.
Néro
De jó is , hogy csutilandnak van egy ilyen csodája mint ez a Papagáj Pitike .Hány száz MILLIÁRDOT is baxtál el védekezés címszóval te keretén. Petipumpáktól made in maó könnyén keresztül teveidnek kiosztott megmentőpénzen át templomtoronyra focipályákra külhonilag ... menj a francba a rohadt tolvaj hazug álszent bandáddal egyetemben.
csak úgy....
"A tények és a számok az mutatják, hogy Magyarország még a legnehezebb világgazdasági folyamatok közepette is meg tudta őrizni a nemzetközi vállalatok bizalmát." pötyi,itt szó sincs bizalomról,-szarért-fosér melózik a magyar látástól-vakulásig és ez az általatok sokat szidott multiknak tetszik! nincs,vagy alig létezik szakszervezet, akik a melósok érdekeit védik ! -csak a XXI.sz. i magyaros rabszolgatartásra lehettek büszkék! hallom külföldröl is hozattok rabszolgákat..
gina
Ezt a sok eszement baromságot csak fidesz szektatagok hiszik el, mert normális emberek átlátnak ezeken a hazug barmokon
ómió
Amikor Bokros efftársatok itt 25%-os inflációt "produkált" - intenzív népzsebivel "kísérve" - mintha kusikáltatok volna, efftársak! Pedig a jelenlegi infláció amögött csak messziről integet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.