Orbán visszaépítette a kommunista rendszert, bár sokak szerint még az is jobb volt, mint a mostani – kezdi bejegyzését Jakab Péter.

"Szemétdombra kerül majd a magát utcai harcosnak nevező Orbán" – Jakab elmondta miért kellene lemondania a miniszterelnöknek
Kép:Facebook

Ez azonban nem a régi rendszer dicsősége, hanem az Orbán-rendszer szégyene.

Szégyen, hogy a beszédeiben vadul kommunistázó, magát utcai harcosnak nevező Orbán eljutott oda, hogy sunyin lehallgattasson, vagy csak hagyja, hogy lehallgassanak magyarokat, akiknek egyetlen bűnük, hogy kritizálni merészelik őt, a Kedves Vezetőt. Lehallgattatni, majd elhallgattatni. Ez az Orbán-rendszer mottója.

- írta a bejegyzésében.

Arra is kitért, hogy Orbán Viktor elárulta a rendszerváltást, és ezzel hátba szúrta a szabadságszerető magyarokat. Ha lenne benne csöppnyi becsület, azonnal lemondana.

De mivel becstelen gazember, nekünk kell elzavarni. Most már nemcsak a közéletből, de a magánéletünkből is, ahová aljas módon,a tudtunk nélkül betört. Az utca népe azt mondaná: Orbán, takarodj! Én csak azt mondom, minden rezsim megbukik egyszer, a diktátorok pedig a történelem szemétdombjára kerülnek. Így volt, és így is lesz.

- zárta a bejegyzést.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@tudode: 1972-ben a WATERGATE idején csak a szomszéd teremben zajló beszélgetést hallgatták le Nixonék, ma az egész világot Bidenék! Ez ma nem gond!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Ellington
@Bástya Béla Elvtárs: Csak nem a rasszizmus beszél belőled?!
sgl
Pesti Bulvárból:
pestibulvar.hu/2021/07/22/kegyetlenul-oszinte-levelet-irt-egy-anyuka-kimondta-amit-sokan-nem-mertek/
Kapott a geczicsótány egy levelet egy szülőtől:

"Egy anyuka kért meg rá, hogy hozzuk nyilvánosságra a levelét, mert ő a gyereki miatt ezt nem meri megtenni a Facebookon. Sajnos, már itt tartunk. Kérjük, segítsen egy megosztással, hogy mindenkihez eljusson a véleménye!!!

Kedves szülőtársak!

Nem szoktam egykönnyen billentyűzetet ragadni, olvasván a napi híreket, inkább csak nyelek egy nagyot, és magamban morgolódok hová is tart ez az ország.
Most már azonban nem tudom magamban tartani a gondolataimat, valahogy betelt a pohár. De még csak nem is a megfigyelési üggyel, nagyjából ennyit vártam Orbánéktól, a morgolódásom meg ordibálásba csapott át nézve kedves kormánytagjaink hablatyolását.

Most viszont jött ez a népszavazás Orbántól, attól az Orbántól, aki verőlegényekkel akadályozta meg egy másik, neki nem tetsző népszavazás elindítását. Még ezen is túllendültem volna, de a kérdéseken már nem tudok, annyira gyalázatosan képmutatóak és manipulatívak.
Tegye már fel legyenszíves a kezét, aki találkozott már a gyereke iskolájában “LMBTQ aktivistával”, aki népszerűsítette a homoszexualitást, vagy a nem átalakító műtéteket? Komolyan mondom,

AZ ISTEN [email protected] MÁR EZEKET,

hát népszavazni fogunk nem létező dolgokról, olyanokról amik soha az életben elő nem fordultak, meg nem történtek, csak azért, hogy eltereljék a figyelmet

KORMÁNYZÁSUK LEGMOCSKOSABB BOTRÁNYÁRÓL?

Vagy más a cél? Az, hogy táplálják, gerjesszék és terjesszék a gyűlöletet valakik ellen, csak azért, hogy ne őket gyűlölje meg a nép? Kijelöljük az ellenséget, akire kivetíthetjük minden elcseszett napunk nyomorát, akit felelőssé tehetünk mindenért, ami a lelküket mardossa?

DE MILYEN EMBER AZ, AKI ATTÓL ÉRZI MAGÁT JOBBAN, HOGY GYŰLÖLHET?

Nem, én nem akarok ezek közé kerülni, és nem akarom, hogy ezt a nyomorult propagandát hallgassák majd a gyerekeim az iskolában,...
verőce21
Ez hülye, ez a jakobinus!
A neokommunista diktatúrát csak most készülnek visszaépíteni a patrónusai...!
Duke Ellington
@Bástya Béla Elvtárs: Csibi cigány, én néger vagyok! Nagy különbség!
Bástya Béla Elvtárs
@Duke Ellington: Ejnye! Akkor te vagy a rasszista! Lecigányoztad Csibit?! Roma! Brüsszelben roma...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.