A nyomozás hónapokon át eredménytelen volt, de a rendőrség most egy újabb nyomra bukkant, ami végül felderítheti az ügyet. 

Bevásárlókocsiban tolhatta el a gyilkos a Németországban meggyilkolt magyar nő holttestét – Új nyomra bukkant a rendőrség – videó
Fotó (illusztráció): Unsplash

Hosszú hónapok eredménytelen nyomozása és kétségek után most talán békében nyugodhat majd B. Diána, az a Németországban meggyilkolt magyar nő, akinek holttestét Kaiserslautern egyik félreeső területén találták meg decemberben – írja a borsonline.hu. A 48 éves Diána egy bejárónői állást vállalt (volna) a városban, de a munkaadójához végül nem jutott el.

Éppen új munkahelyét akarta elfoglalni a csendes kisvárosban, de már csak a holttestére bukkantak rá. A nőt brutálisan meggyilkolták, de a gyilkos után hiába kutattak, folyamatosan zsákutcába jutottak, pedig már 10 ezer eurós, azaz 3,6 millió forintos nyomravezetői díjat is felajánlottak. 

Most viszont végre előkerült egy felvétel, ami hatalmas áttörést jelenthet az ügyben. Egy parkolóház kamerája ugyanis rögzített egy rejtélyes férfit, aki a tetthely közelében sétálgatott a gyilkosság időpontjában, méghozzá igencsak furcsán: egy bevásárlókocsival járkált fel s alá a rosenstrassei parkoló körül, a kocsin pedig egy fehér lepelbe burkolt alakot vagy tárgyat hurcolt, amiről a rendőrök azt gyanítják, nem más lehet, mint Diána holtteste.

A helyi rendőrség ezért a felvételt közzétette az interneten is, és külön, erre a célra létrehozott telefonszámon kérik, hogy jelentkezzen az, aki láthatta a férfit. 

Forrás: borsonline.hu
Címlapkép (illusztráció): Unsplash

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.