A német rendőrök felfedeztek egy felvételt, amin egy férfi látható a gyilkosság helyszíne környékén egy bevásárlókocsival, amelyben egy fehér lepel alatt egy tárgy, vagy test hever.

Tavaly decemberben gyilkolták meg a németországi Kaiserslautern egy félreeső részén a 48 éves magyar B. Diánát, aki bejárónőként akart dolgozni a településen, és korábban ápolónői munkát végzett. A Bors cikke szerint a nő épp az új munkaadóival akart találkozni, de odáig már sosem jutott el, mert meggyilkolták, és csak a holttestére bukkantak rá.

Megrázó dolgot rögzített egy kamera a Németországban meggyilkolt magyar bejárónő ügyében – videó

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A rendőrség a brutális gyilkosság után kereste a tettest, ám eddig zsákutcába jutottak folyamatosan, pedig 10 ezer eurós (átszámítva 3,6 millió forintos) nyomravezetői díjat is kitűztek. Azt már akkor is gyanították a cikk szerint, hogy a nőt a gyilkos valamilyen eszközzel – talicska, kézikocsi – vonszolta el a külvárosi helyszínre.

Nemrég előkerült egy felvétel, ami a lap szerint hatalmas áttörést jelenthet: egy parkolóház kamerája ugyanis rögzített egy rejtélyes férfit, aki a tetthely közelében őgyelgett egy bevásárlókocsival fel s alá, amelyben egy fehér lepelbe burkolt tárgy, vagy test feküdt – erről a rendőrök azt gyanítják, hogy a meggyilkolt nő lehetett. A helyi rendőrség közzétette a felvételt az interneten, és egy külön erre a célra létrehozott telefonszámon kérik az esettel összefüggő bejelentéseket.

Dia nagyon jó ember volt, és megérdemli, hogy végre elfogják a gyilkosát, és hosszú évekre börtönbe kerüljön. Szeretnénk, ha végre békében nyugodhatna

– mondta el a Borsnak a nő egyik barátja.

Forrás: borsonline.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.