Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere a Facebook-oldalán tett közzé egy üzenetet az olimpikonnak.

Kásler Miklós bevédi Hosszú Katinkát – Ezt üzente az olimpikonnak
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hosszú Katinka a korábbi versenyeihez képest gyengébben szerepelt az idei Olimpián, ami miatt kapott hideget-meleget. Egyesek keményen bírálták őt, amiért nem szerzett érmet, mire megérkeztek azok is, akik bevédték őt. Többek között Krausz Gábor, Várkonyi Andrea és Orbán Viktor is az olimpikon védelmére kelt. Most pedig megérkezett Kásler Miklós is – jobb későn, mint soha.

A miniszter a többiekhez hasonlóan a közösségi oldalára írt egy posztot, amit Katinkának címzett:

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ és tizenötszörös Európa-bajnok úszónőnk, egyben vitathatatlan magyar sportcsillag, aki eredményeivel a legnagyobbak közé emelkedett, hazánk számára pedig számtalan alkalommal dicsőséget szerzett.

Ennek ellenére az utóbbi napokban nemtelen támadások célpontjává vált, ami méltatlan a személyéhez, sikereihez és a versenysport eszméihez egyaránt.

Magyarország sportügyekért is felelős minisztereként büszke vagyok Hosszú Katinkára és szívből örülök, hogy személyesen kívánhattam számára is sok sikert az idei olimpiára.

A gyalázkodó támadásokkal szemben az eredmények örökre tudatunkba és emlékezetünkbe vésődnek. Ennek jegyében pedig kívánom, hogy olimpikonjaink most Tokióban is még sikerek sorával örvendeztessék meg nemzetünket.

Hajrá, magyarok!

Fotó: MTI/Kovács Tamás

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@division: Egyrészt fogalmad nincs ki mit ért el az életében, másrészt nem a teljesítményét kritizálják sokan, hanem a sportszerűtlenségét, amivel másokat hátráltat, kiszorít akkor, mikor ő már előre tudhatóan (időmérők) esélytelen.
ómió
@Aki Én: Nálatok, ugye, Böszme efftársatok - a feddhetetlen - "védelme" az abszolut? Jobbulást!
Aki Én
@ómió: Nem, nem az. Te böszmézel folyton, te elmebeteg faszkalap.
Elmebeteg vagy, itt az idő, hogy ezt komolyan vedd! Milyen emberek vesznek körül, hogy nem segítenek?
ómió
@Aki Én: Ne "szerénykedj"! Már azt is lehazudnád? Nem elég, ha a tetves bolsiságodat meg az elmeroggyantságodat próbálod? A dililemezed meg csak forog-forog? Agydonorod meg még mindig sehol?
division
@Pálinkás Pál: Már némber is...nem semmi faj lehetsz te.
division
@Aki Én: Magyarként tisztában lehetnél azzal, hogy amikor egy csapatnak jól megy, akkor istenítik, amikor nem jön össze, akkor az anyjukat is szidják. Nálam ez sajna nem így működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.