A volt sportriporter szerint egyértelmű, hogy a háromszoros olimpiai bajnok nem készült fel az ötkarikás játékokra.

Vitray Tamás Hosszú Katinka olimpiai szerepléséről: "Mibe húzták bele?"
Fotó: MTI/Honéczy Barnabás

Nem a tokiói volt Hosszú Katinka olimpiája: a háromszoros bajnok 400 női vegyesen ötödik, 200 vegyesen pedig a hetedik helyen végzett, és visszalépett két döntőtől is.

A magyar úszónő szereplését Vitray Tamás is értékelte. A sportkommentátor a Spirit FM-en azt mondta, hogy szerinte Hosszú Katinka méltatlan helyzetbe hozta saját magát és méltatlan helyzetbe hozták a vezetői.

„Gondoljunk bele, milyen szavakkal méltattuk Szilágyi Áront 3 olimpiai bajnokságért és hogyan beszélnek most kommentelők, névtelenek és egyáltalán miféle híreket terjesztenek most Hosszú Katinka kudarcáért"

– mondta Vitray. 

"Biztos, hogy nem volt felkészülve. Biztos, hogy tudta. Biztos. Esküdni mernék rá, hogy tudta, hogy nem megy. Nem lehet nem tudni. Ez nem olyan sportág. Órával mérik a teljesítményt, egy stopper megmondja azt, halál pontosan. Nem vezető az, aki bíztat, bátorít és elfed. Mibe húzták bele? Mibe engedték bele?”

- tette hozzá Vitray Tamás.

Forrás: hvg.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Vitrai Tamás közvetíti a "pici lány" hátúszó versenyét:
.
--- Egerszegi Krisztina - Szöul 1988
www.youtube.com/watch?v=_dTdyWUbQVw
----------------------
.
A politikusok tanulhatnának a hazájuknak dicsőséget szerző sportolóktól, hogy VESZTENI EMELT FŐVEL TUDNI KELL, különösen úgy ahogy, más egyéniséggel, de renteget mnkával sok, sok örömet szerezve az ország apraja, nagyjának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Emmersson71: Bezzeg- Tahó Mert maga itt a legélessebb kőbunkó ? Azzal a meg-örökölt 25IQ-25IQ-val ? ehetne ? @tudode: bányatársa , színes vidóritó-piruláiból pár marokkal ?
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P
durbincs
@fideszes gyökér: Mert Bánya-Gyökör létére ? a Carotintól nem élesedett a látása ? 50IQ-s ? lehet agyánál a baj ? idiot ?
fideszes gyökér
@durbincs: ja, azt gondoltam valami értelmiségi hozzászólás lesz, de sajnos csak a kibaszott maffiózó cigánypártiak irkátak megint.
durbincs
fideszes gyökér: Mert Bánya-Gyökör létére ? a Carotintól nem élesedett a látása ? 50IQ-s ? lehet agyánál a baj ? idiot ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.