Hiába dübörög a fullasztóan forró nyár, Magyarországon jeges a hatalom lehelete, és hogy miért annak megértésére ide idézzük D. Tóth Kriszta a valódi télben, decemberben a VMN-ben megjelent cikkét, amely ma sajnos még időszerűbb mint akkor volt. Ne feledje soha az utolsó szavakat: "A Jóisten a miénk is. Imádkozunk hozzá – értetek is. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Nessy: "Ezt olvasva az ember legszívesebben elsírná magát!" Valóban, igen depisre sikeredett ez a teátrális iromány. Talán a korai klimax az oka?:-)
Nessy
@Málna:Neked teátrális, sokaknak a valóság! Hallottál már az empátiáról? Feltételezem,nem igazán.
Málna
@Nessy: Hallani hallottam. Ki iránt kellene éreznem? A korai klimaxosok iránt?:-)
FL4K
"Magyarország felett sötét az ég" - 2010 óta !!!

@Nessy: tegnap, 18:59

Az orbánisták lelketlenek. Ennek nap, mint nap számos jelét adják. És hosszú a lista...
Pl. akik képesek az oktatást, a kultúrát, az egészségügyet tönkre tenni; akik lenézik nőket, és nem védik meg a családon belüli erőszaktól; akik inkább ellopják, elherdálják, elégetik a közpénzt, miközben családok - köztük kisgyerekek - nyomorognak, éheznek; szeretetet hazudva folyamatosan gyűlölködnek, és uszítanak az embertársaik ellen; stb. - és mindeközben ezek a tehetségtelen rosszakaratú, lopott pénzen urizáló emberek, lenézik, megvetik, kirekesztik, kinevetik azokat az embertársaikat, akik nem hajlandók olyan ocsmányságokra, mint ők, és nem követik őket a bűnben.

Ilyesmikre csak lelketlen, személyiségükben eltorzult (gaz)emberek képesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.