Hiába dübörög a fullasztóan forró nyár, Magyarországon jeges a hatalom lehelete, és hogy miért annak megértésére ide idézzük D. Tóth Kriszta a valódi télben, decemberben a VMN-ben megjelent cikkét, amely ma sajnos még időszerűbb mint akkor volt. Ne feledje soha az utolsó szavakat: "A Jóisten a miénk is. Imádkozunk hozzá – értetek is. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ezt olvasva az ember legszívesebben elsírná magát! Mert így van! És most, amikor amúgy is nehéz az élet, akkor 133 gondolkodás nélküli, bigott ember "támogatásával" dönt egy valaki emberek millióinak sorsáról! És alázatosan a nép elfogadja, hogy tönkreteszik az életét, kirabolják, kinevetik! És ki tudja hol, és hogyan ér majd véget mindez! "Segíts magadon, Isten is megsegít"! De helyetted nem fog cselekedni!
kereső
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Málna
@Nessy: "Ezt olvasva az ember legszívesebben elsírná magát!" Valóban, igen depisre sikeredett ez a teátrális iromány. Talán a korai klimax az oka?:-)
Nessy
@Málna:Neked teátrális, sokaknak a valóság! Hallottál már az empátiáról? Feltételezem,nem igazán.
Málna
@Nessy: Hallani hallottam. Ki iránt kellene éreznem? A korai klimaxosok iránt?:-)
FL4K
"Magyarország felett sötét az ég" - 2010 óta !!!

@Nessy: tegnap, 18:59

Az orbánisták lelketlenek. Ennek nap, mint nap számos jelét adják. És hosszú a lista...
Pl. akik képesek az oktatást, a kultúrát, az egészségügyet tönkre tenni; akik lenézik nőket, és nem védik meg a családon belüli erőszaktól; akik inkább ellopják, elherdálják, elégetik a közpénzt, miközben családok - köztük kisgyerekek - nyomorognak, éheznek; szeretetet hazudva folyamatosan gyűlölködnek, és uszítanak az embertársaik ellen; stb. - és mindeközben ezek a tehetségtelen rosszakaratú, lopott pénzen urizáló emberek, lenézik, megvetik, kirekesztik, kinevetik azokat az embertársaikat, akik nem hajlandók olyan ocsmányságokra, mint ők, és nem követik őket a bűnben.

Ilyesmikre csak lelketlen, személyiségükben eltorzult (gaz)emberek képesek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.