Tisztelt Dr. László Imre, mint kerületi, de első sorban Karácsony Gergely, mint fővárosi Polgármester urak! Dr. László Imrének köszönettel, hogy legalább jelezte megőrzési szándékát. De tekintettel arra, hogy a hallgatás talán az ismeret hiányának a következménye, a főváros polgármesterének is szeretném jelezni: a főváros XI. kerületében van egy igencsak patinás tanintézet, mely valaha önálló képző helye volt a magas színvonalon képzett kertészeknek. Még van. Ez az, amit rövidítve manapság is csak mint "Kertészetit" emlegetnek, és a Villányi útról nyíló parkolón kívül oktatást biztosító épületekkel, és a Ménesi út felett egy meglehetősen régi arborétummal is rendelkezik. Ha esetleg a közjogilag kicsit nehezen megfogható, és egy arborétum sorsánál talán Önnek érdekesebb, előválasztás során egy gondolat, egy mondat erejéig szakítana rá időt, akkor biztos van az irodája környékén olyan, akinek a munkaidejébe belefér az információk összeszedegetése a valamikor önálló...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Mivel ebbe az ügybe Karácsonynak, a fővárosnak és a kerületnek abszolút nincs beleszólása, nem értem, miért neki címezték a kérdést. A kormány szemet vetett az ingatlanra, ez ilyen egyszerű. Elsőként szervezte ki a Budai Campust az alapítványaiba. Palkovicsnak megírták már a számonkérő levelüket?
GeoCravker
Karácsony, mivel neki Budapest csak ugródeszkaként kellett a jelek szerint most vidéken bazsevál szavazatokért.
Közben a fővárost érintő ügyek parkolópályán vannak. Akkor is, ha érintenék a "zöld" kérdéseket.
Amik Karácsonybank csak addig fontosak, amíg a politikai haszonszerzését szolgálják. Utána legfeljebb a bicikliző hobbijáig.
nemkati
Mivel ebbe az ügybe Karácsonynak, a fővárosnak és a kerületnek abszolút nincs beleszólása, nem értem, miért neki címezték a kérdést. A kormány szemet vetett az ingatlanra, ez ilyen egyszerű. Elsőként szervezte ki a Budai Campust az alapítványaiba. Palkovicsnak megírták már a számonkérő levelüket?
GeoCravker
@nemkati: Ja, hogy a szent bicikliútfelelős semmiért nem felel, ami a fővárosban van, viszont szavazatokat megy tarhálni a Velencei tóhoz.
Egyébként meg hogy a viharba ne lenne köze legalább a véleménynyilvánítás szintjén.
De elhiszem, hogy Karácsonynak nincs véleménye. Vagy még nem küldték meg neki a véleményét.
Nessy
Miután kormányzati alapítványról van szó, melyet Palkovics intézett, abba senkinek nincs tovább beleszólása! Az már állam az államban.
GeoCravker
@Nessy: S ezért egy ellenzéki főpolgármesternek már véleménye sincs. Gratulálok az összesnek, aki most mentegeti a bicikliútfelelőst. A takonygerinc istenítése. Mindegy. Aki erre a hólyagra szavaz meg is érdemelné majd. Még szerencse, hogy a miniszterelnöki előválasztás egy olyan közjogi nonszensz a magyar közjog szerint, hogy az alaszkai medvére is szavazhatna bárki.
Bár, Karácsonynál lehet, hogy jobb lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.