Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk Karácsony Gergely országos népszavazási kezdeményezéseinek első számú kérdését kiegészítve – írták közleményükbe.

Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan! – Óriásplakát-kampányt indított a Mi Hazánk
Kép:Facebook

Ők a miniszterelnök-jelölt kettős mércéjéből sem kérnek:

Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan! Magyarország a magyaroké! Bár nem kívánunk egyenlőségjelet tenni Gyurcsány és Orbán közé, de egyikük kormányzásával sem vagyunk elégedettek, ahogy az ilyen-olyan külföldi érdekeknek való megfelelésükkel sem, inkább harmadik utat mutatunk.

Bővebben, az óriásplakát képével, a kampány költségéről stb. Novák Előd, a Mi Hazánk kampányfőnökének Facebook-oldalán lehet olvasni.

Természetesen tisztában vagyunk Magyarország geopolitikai elhelyezkedésével és lehetőségeivel, ahogy Kína világpolitikai súlyával is, a gazdasági kapcsolatok ápolását nem vetjük el sem keleti, sem nyugati irányban.

- tette hozzá Novák Előd aki szerint a Mi Hazánk elsősorban egy közép-európai összefogásban gondolkodik, amely sikeresen tudja letörni mind a nyugati, mind a keleti gyarmatosító törekvéseket.

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
Nincs szükségünk semmilyen élősködőre...sokkal jobban élhetnénk vérszívó lehúzó piócák nélkül.
Néro
Se Gyurcsány, se Orbán, se CEU, se Fudan! Csak a Ti Hazátok egy szál farokkal. Hülyék vagytok ti csak nem forogtok. Ja de.
ómió
Na, de, "tezsvírek"! Azt majd a "nép" dönti el!
Toller Béla
...szerénykednek ? Írják a következő sorba: se ez a mihaszna Mihazánk ...most mit kell szerénykednie ennek a párszáz fős kicsiny fasiszta bagázsnak ? Legalább láttassa magát nagyobbnak !
istván irén
Az a baj hogy kurva szar a választék sajna

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.