Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Közlönyben rögzíttette, hogy pluralizmusban él a hazai sajtó. Polyák Gábor médiakutató szerint, ha ez valóban így lenne, akkor a hétköznapokban kellene tapasztalni... "„A Kormány rögzíti, hogy az Európai Bizottság értékelésével ellentétben Magyarországon valódi pluralizmus érvényesül a médiában. A baloldali és liberális médiacsatornák által nagymértékben uralt nyugat-európai médiakörnyezettel ellentétben a magyar viszonyok kiegyensúlyozottabbak, mivel minden politikai nézet és irányzat eljuthat a nyilvánossághoz.”"

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
A Magyar Közönyösbe. Ezeknek 11 év alatt teljesen agyára ment a hatalom. Elmebetegek mint a nagy Vezér. Egyébként megvan a véleményem a gráci orvosok tudásáról. Bár lehet hogy csak menthetetlen a Nagy Orr azért nem sikerülnek a kezelések.
Néro
Még valami. Emojikkal jelen meg a Magyar Közönyös vagy vannak benne betűk is ?
simmering73
"Az Európai Unió egyelőre elhordozza a hátán Orbán diktatúráját, bár a türelem egyre inkább fogy. Az igazi kár nem az Európai Uniót éri, hanem Magyarországot és a magyar embereket. Ők azok, akik nem európai országban élnek, hanem jogfosztottan egy önkényuralomban. Kevés híja, hogy arra a szintre süllyedjenek, mint Orbán barátai és példaképei, a kazah, a kirgiz, az azeri és belorusz diktatúrában. Orbán a volt szovjet tagköztársaságok értelmi és szellemi színvonalára züllesztette az Európába vágyódó Magyarországot."
nepszava.us/ahol-kormanyhatarozat-mondja-ki-hogy-mediapluralizmus-van-ott-nincs-sajtoszabadsag/
Macskaszem
A közmédiában akkora a sajtószabadság, hogy az ellenzék 4 évente kap 5 percet benne.
Ahol a közmédiából kormánypropaganda ömlik, az kb. annyira szabad, mint az állatkerti elefánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.