Vasárnap éjjel gyulladt ki a Főtaxi Kerepesi úti épülete, amiről a tűzoltók most egy videót is megosztottak – adta hírül a telex.hu.

Félelmetes: videót adott ki a tűzoltóság a Főtaxi épülete mögötti egyik raktár lángoló épületének oltásárólFotó: Katasztrófavédelem/YouTube

A Fővárosi Katasztrófavédelem a YouTube-ra tett fel egy videót az éjjeli munkálatokról. A videó szövege a következő:

Egy földszintes raktárépület gyulladt ki Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton vasárnap este. Az épület tetőszerkezete gyulladt ki. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a lángok eloltására, mintegy 20 tűzoltó gépjárművel közel 100 tűzoltó végezte a tűzoltást. Az épület mellett egy irodaépület áll, arra nem terjedtek tovább a lángok.

A legmagasabb riasztási fokozatot rendelte el a tűzoltás vezetője. A lángok elleni harcot jelentősen nehezítette, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, nagyon gyorsan terjedtek a lángok. A viharos szél fokozta a tűzterjedést. Az oltás jelenleg is folyamatban van

– írják.

Közben a Főtaxi Zrt. jelezte: 

A Főtaxi szolgáltatásaiban nincs fennakadás

Augusztus 8-án a Főtaxi budapesti Kerepesi úti irodaháza mögött kigyulladt egy, nem a Főtaxi által használt raktárépület. A tűzoltók augusztus 9-én reggelre megfékezték a lángokat, de az oltási munkálatok még délelőtt is folytak. A tűzoltók megfeszített munkájának köszönhetően a tűz nem terjedt át a Főtaxi irodaépületére és személyi sérülés sem történt. A taxiszolgáltatás zavartalanul üzemel, az utasok a megszokott módon, fennakadás nélkül rendelhetnek taxit akár telefonon, akár a mobiltelefonos alkalmazáson keresztül. Köszönjük a tűzoltásban résztvevők áldozatos munkáját!

Forrás: telex.hu
Fotó: Katasztrófavédelem/YouTube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.