Ezt derítette ki a Telex.

Még a kisboltba is testőrökkel jár Szijjártó Péter a balatoni luxusnyaralójából
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

A lap hosszú riportot közölt Szijjártó Péter balatonedericsi nyaralójáról, ahonnan remek panoráma nyílik a Balatonra.  

A cikk szerint a ház jól illik az idilli környezethez, ám a hozzáépített terasz, a műfüves focipálya, a fedett uszoda, a térkövezett autófeljáró és a biztonsági kamerák már furcsán hatnak a hegyoldalban.

A környéken élőknek is szokatlan volt eleinte, hogy még a kisboltba is testőrök kísérik a minisztert, de mára hozzászoktak. Igaz, idén még csak egyszer találkoztak vele a Balaton-felvidéki faluban.

A külügyminiszter birtokán egy 91 négyzetméteres ház áll, amelyhez díszkivilágított út vezet, és a területen belül van egy műfüves futballpálya és egy fedett uszoda is. 

További részletek és fotók a Telex helyszíni riportjában!

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@justhpeter: Kitől fosnának? Senki nem bántja őket. Még tüntetés sincs a házuk előtt. Egy okból foshatnak. Ők pontosan tudják miket követtek el. A járványban elkövetett látványos lopásuk csak a jéghegy csúcsa. Ami a víz alatt van arról még csak fogalmunk sem lehet. Na ezért fosnak és ezért fognak tucatnyi biztonsági személyzetet alkalmazni a bukásuk után is. Minden ingatlanjukban kell majd egy őr, mert rettegni fognak attól, hogy valaki bejut ezekre az ingatlanokra. Főleg a bukás után mindenhova testőrökkel fognak járni. Bár szerintem el fogják hagyni az országot. Már ha az ellenzék komolyan fogja gondolni a rendszerváltást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Eladott Ország: Tényleg nem volt elszámoltatás! Ezért virítják most is a "tutit" a magadfajta bolsi tetvek! A jelenlegi bolsi párttagok meg - mint te is, bolsi latrinabúvár - azt tervezgetik, hogyan térhetnének vissza, "kivívni" nekünk újabb 50 év lemaradást! Szóval, difundálj a bolsi latrinába, szarkupac! Az neked a környezetkonform!
ómió
@csak úgy...: Te már a magadéit, a tetvesbolsi efftársaidat se ismered fel, bolsiék elmebetege!? Őket is másra - most éppen rám - kell hazudnod? A veres csellag kakálást tőlük várd meg magadtól! Abból álltok ki, még, ha az alapanyaga a szar, akkor is! Vagy ott, ahol vagy, az efftársi elmeosztályon idáig már nem tudsz "kapaszkodni"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.