Ezt derítette ki a Telex.

Még a kisboltba is testőrökkel jár Szijjártó Péter a balatoni luxusnyaralójából
Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

A lap hosszú riportot közölt Szijjártó Péter balatonedericsi nyaralójáról, ahonnan remek panoráma nyílik a Balatonra.  

A cikk szerint a ház jól illik az idilli környezethez, ám a hozzáépített terasz, a műfüves focipálya, a fedett uszoda, a térkövezett autófeljáró és a biztonsági kamerák már furcsán hatnak a hegyoldalban.

A környéken élőknek is szokatlan volt eleinte, hogy még a kisboltba is testőrök kísérik a minisztert, de mára hozzászoktak. Igaz, idén még csak egyszer találkoztak vele a Balaton-felvidéki faluban.

A külügyminiszter birtokán egy 91 négyzetméteres ház áll, amelyhez díszkivilágított út vezet, és a területen belül van egy műfüves futballpálya és egy fedett uszoda is. 

További részletek és fotók a Telex helyszíni riportjában!

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@justhpeter: Kitől fosnának? Senki nem bántja őket. Még tüntetés sincs a házuk előtt. Egy okból foshatnak. Ők pontosan tudják miket követtek el. A járványban elkövetett látványos lopásuk csak a jéghegy csúcsa. Ami a víz alatt van arról még csak fogalmunk sem lehet. Na ezért fosnak és ezért fognak tucatnyi biztonsági személyzetet alkalmazni a bukásuk után is. Minden ingatlanjukban kell majd egy őr, mert rettegni fognak attól, hogy valaki bejut ezekre az ingatlanokra. Főleg a bukás után mindenhova testőrökkel fognak járni. Bár szerintem el fogják hagyni az országot. Már ha az ellenzék komolyan fogja gondolni a rendszerváltást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Mit csináljon szegény feje, nem mehet helikopterrel! Igaz elküldhetné a vásárló lístával bármelyik testőrét. És akkor nem kellene keverednie a plebsszel.
relatív
Igaz, hogy tényleg jól élnek a magyarok - e szerint -, hiszen ez a birtok IS egy még soha az életében nem dolgozó ' tulajdona ', tehát igaz a propaganda... akkor aki még dolgozik IS nyilván sokkal jobban élhet a mai Magyarországon !

Na lesz ' tabula rasa ' egy jobb, igazságosabb időben országunkban IS remélhetőleg.
Pálinkás Pál
csak parasztvakítás...ha valaki el akarná intézni,az kilőné...szart sem érnek a testőrök...egy jó sniper akár 1,5 kilométerről is...
csipetke
A lányomék nem messze laknak Dunakeszin szíjjártó kacsalábonforgó luxuskecójától. Azt mondja,hogy mikor a naccsosúr futni megy,akkor is egy csapat testőr rohan utána. Kb 2 éves adat,hogy szíjjártó őrzése évi félmilliárdba fáj nekünk. Mi a sz@rtól fosnak ennyire?Az egész banda tele van testőrökkel.Valaki összeszámolhatná,hogy mennyibe fáj nekünk ennek a genyó bandának a védelme,de biztos vagyok benne,hogy több borsoddi falu éves költségvetése kijönne belőle
vacsi
Hát, mit mondjak: nem irgylem! Valahogy én sokkal jobban érzem magam a saját kis házamban - testőrök nélkük, viszont unokákkal körülvéve.
Eladott Ország
Jövőre remélem nem lesz szüksége futsalos kakadunak testőrökre, mert fegyőrök fognak vigyázni rá. Boltba sem kell mennie, legfeljebb udvari séta lesz. ! A limuzin szocialisták helyét elfoglalták a jacht fideszesek. A puritanizmus a történelemben mindig csak egy hatalomba kerülésig maradt puritanizmus , aztán jött a hatalom csábítása és ennyi, utána mennek leimádkozni a bűneiket.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/118011154_924929361320305_3160104699185835771_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-4&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zaNa9ekrgsoAX8oIuKd&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=bd6e5f7267290fe13903818bfae1c4b6&oe=613B12A1
Azért győzött a fidesz mert elég volt mert elegük lett a luxusbaloldalból.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/120390982_955770161569558_9057747299719914870_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-4&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=F8FXZsb-RLEAX-RdNnt&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=4a6f39a8d73fd6d2c52961ddb2f7ec95&oe=613BFC2B
Nézze Matula bácsi...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/120427726_964360070708749_3868754363424748814_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-4&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=vUaeslaXbqYAX_fng-3&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=87fd562f809b43dc6f89306c50c24c96&oe=61393DE6
justhpeter
Szerintem van mitől fosniuk. Szíjjártó lehet még nem tudja, de ha a kínai lélegeztetők vásárlásából később balhé lenne, a gazdaállata vele vitetné el, az biztos.
Sámannus
Most indul Mongóliába elásni a sivatagba a lopott holmit.
adrenalink
Rosszak vagytok! Valakinek haza kell cipelni amit vásárol ez a hámozott giliszta...:-))
gina
Félnek a mocskos patkányok,, de van is miért!!
human
@justhpeter: Kitől fosnának? Senki nem bántja őket. Még tüntetés sincs a házuk előtt. Egy okból foshatnak. Ők pontosan tudják miket követtek el. A járványban elkövetett látványos lopásuk csak a jéghegy csúcsa. Ami a víz alatt van arról még csak fogalmunk sem lehet. Na ezért fosnak és ezért fognak tucatnyi biztonsági személyzetet alkalmazni a bukásuk után is. Minden ingatlanjukban kell majd egy őr, mert rettegni fognak attól, hogy valaki bejut ezekre az ingatlanokra. Főleg a bukás után mindenhova testőrökkel fognak járni. Bár szerintem el fogják hagyni az országot. Már ha az ellenzék komolyan fogja gondolni a rendszerváltást.
Clavigo
@Shikari: Valszeg,,attól fél a lófejű Sutykó,,hogy àtqrják a pénztárnál...
Clavigo
@Shikari: Oszt nem árt,ha valakik haza cipelik a szutykait... Látod hülye,,,te erről is lemaradtál...!! Tovább kell ,hogy kukázzál,,,,te kretén.
justhpeter
@human: Senki nem akar majd bemenni az ingatlanjaikba. Azt azonban szeretnék, hogy a pénzügyi visszaélések miatt ők költözzenek hosszú időre a BV valamelyik ingatlanába. Szerintem is méltányos ha leülik.
Nessy
@human: Ki a az ördög bántaná őket? Hiszen többet kapnának érte a bíróságon, mint egy rendes emberért!
jesz
engem az a mondat ragadott meg, hogy... -még a kisboltba is testőrökkel jár Szijjártó-...

Testőrök ide, testőrök oda, Szíjjártó kisboltba jár? hát a pofám leszakad...hol van a személyzet?
tudode
Akinek megéri az, hogy
.
EBÜL SZERZETT JÓSZÁG/CUCC EBÜL VÉSZ EL,
.
még akkor ha egyermekkori álma valósúlt meg őfélesége kubiKOSÁNAK, akit úgy restrapál, hogy hálni jár bele a lélek!
.
Aztán Murphy arspoetiKÁJA szerint ha egyet beviszel hajlékodba kettőt ki kell vinned.
.
Te jó ég, ha leáldozik a MINDENREHATÓ csillaga mennyit kell majd gürizniük azoknak, akik hanyat homlok őméltósága helyett elvégezték a piszkos melót!
.
---- Akinek Orbán volt az álma
index.hu/belfold/2012/05/17/akinek_orban_volt_az_alma/
------------------
.
Ne bizza el magát az, aki ki tudja hányadik jobbkezébe mart bele, mint ma már Matolcsyéba, korábban Simicskába, Iványi Gáborba, lelki támaszába, Fodor Gáborba, Illyés Zoltánba, Ungár Klárába!
.
Akit még futtat, Deuts Tamás, Kósa Lajos, Varga Mihállyal csak a lóvé köti össze, Lázár János kezét egyelőre nem engedi el, és saTÖBBIEK is akik várományosa annak, hogy a virtuális sakktáblájáról lelökje
.
Szerenád annak aki majd élete során, borítékolható hogy rémáloként! emlékezik az élet iskolájában:
.
---Quimby - Most múlik pontosan
www.youtube.com/watch?v=bbF7VVsKYIw
------------------
.
Egyszer fel,attól függ honnan nem az első aki, akkorát esik, mint őfélesége trottyos gatyája, pedig Szíjjárta Pérer az, aki jobb sorsra lenne érdemes!
Yoda69
Erre is a szulok dobtak ossze a zsetont mint a dunkaeszi 300 millios villara?
csak úgy....
szíjjártó és családja anyagi gyarapodása= a félelem bére
kereső
Balatonederics a Balatoni-tájvédelmi területén fekszik. Ki adta ki a környezetvédelmi /tájvédelmi hatóság részéről a műfüves focipálya és a medence épitésére az engedélyt???
Nyírfa
@Horizont: Ha minket is "elkap az ideg", mit csinálnak a vérmesebbek? :)

Testőreimmel a kisboltban címmel fergeteges vígjátékot lehetne forgatni. Lenne benne ,magát zöldségnek álcázó békaember, eladóként közreműködne Soros Gy. bácsi, véletlenül arra járna Gyurcsány Ferenc, a cekkerében colttal, de, amikor ráugrana Kevin Costner, hogy elragadja tőle a fegyvert, megértően legyintene: lári-fári, ez csak vízi pisztoly a gyereknek.
Ki kell őket nevetni, aztán mindenkit oda küldeni, ahová való. Kit ide, kit oda...
kereső
@balos: Úgy gondolom, hogy aki közszolga- az nem orbánra esküdött, és nem orbánt kellene szolgálnia,bármennyire is sulykolják, hogy orbán=országgal.
namihami
Csak azért, hogy megvédjék a tömeg rajongásától.
(lásd Beatles mánia)
Nyírfa
@Horizont: Ha nem akarunk erőszakot, akkor a leghatásosabb fegyverünk a nevetés: attól megőrülnek, még jobban bevadulnak, és azzal totál leleplezik, és ellehetetlenítik magukat, ezzel megadva a löketet a sajátjaiknak, hogy elforduljanak tőlük, menekülőre fogják, úgy ugráljanak ki a süllyedő hajóról, mintha csak a Balaton-átúszásra készülnének.
adrenalink
@adrenalink: 12:07-re Jeee! Szeretek ebben a búvalb@szott világban mosolyt csalni az emberek arcára. Nem könnyű, de nem adom fel!!!:-)
adrenalink
@Horizont: Neked akartam válaszolni, csak ebben a hőgutában félre sikerült:-))
percsi
Mi lesz vele, ha már leszerelt (bukott)? Ki fogja kísérgetni? Utcára nem teheti ki a lábát, sem ő, sem a családja.
csak úgy....
@percsi: testörségre majd akkor is fussa,talán még az adóból is leirathatja. ki van ez elöre találva...
adrenalink
@Horizont: Te vagy az én emberem! Nem kesereg, hanem az életet pozitívan próbálja szemlélni, pedig biztos nem mindig 20 % - os fenékig tejfel az életed:-)
Qqberci
@csak úgy...: Akkor azt már börtönőrnek hívják...
adrenalink
@Horizont: 17 :43-ra Hűha. Ennek a fele sem tréra! Sok erőt, és kitartást kívánok nektek!
Nessy
@Horizont:A Mikroszkópon nekem Komlós "szólt be". Ha nevetek, rögtön könnyezik a szemem. Elöl ültünk. Komlós megjegyezte hogy amennyibe ez a jegy került, a Nemzetibe sírjak. Persze mindenki nevetett, én is. Szünetben meginvitált minket az öltözőjébe, és nem tudom honnan szerezte, de bocsánat kérése jeléül kaptam egy szál fehér rózsát.
Nessy
@adrenalink: Én is hálás vagyok! Ráadásul van realitása is a viccnek!
Nessy
@Horizont: Akkoriban nem volt gond a rendszeres színházba, film múzeumba, moziba járás. Igaz, taxi és vacsora az elején még nem fért bele, de később már a vacsora igen, a villamos meg haza vitt. A Nemzetiben nem láttad a Peer Gintet?
csak úgy....
@Nessy: akkoriban komlós lehetett (mert lehetett) az érem harmadik oldala!
Sámannus
Petya ne foss biztosan ülni fogsz jobb lesz néked a hűvösben.
RonaGyuri
vigyázni kell, mert megszokásból ott is lopni fog! =))
csak úgy....
@RonaGyuri: repülös giz...,akarom mondani pötyi!
percsi
@csak úgy...: Ha csak meg nem történik az, aminek már több mint 30 éve minden évben meg kellett volna történnie. Sok múlik rajtunk!
csak úgy....
@Nessy: nem az én érdemem,pötyi bizonyította!
csak úgy....
@Nessy: egy seggel és 3 röpcsivel,pár szusszantó masinát vinni a mongol sztyeppei rokonoknak..., vagy így szeretné megtorolni a vesztes muhi csatát? -de miért pont megint a magyarokon?
gina
@gina: csak utánad, nekem 2 diplomám van te csoró román szöröstalpú és egyik USA ból a másik német , és te prolizol engem szarevő kis buzi
csak úgy....
@gina: arról senki sem tehet,hogy nem tünt még föl neki a te 2 diplomád! ha megértesz jó,ha nem akkor várom a 2 diplomás lebaxást! nem kéne ennyire beleélned magad a fölösleges dolgokba...
Málna
@gina: Saját magaddal vitázol, putris?:-)
csak úgy....
@Málna: ez fideszéknél is így müködik! :) -csak nem veszitek észre,ti "putrisok" !
@Málna: üzenj valamit végre brüsszelnek! :)
Málna
@csak úgy...: Kérdezném, hogy mire gondolsz, de szerintem semmire. Csak a szokásos semmitmondás - egy kis figyelemért. Szegénykém.
csak úgy....
@Málna: neked valaki nagy ember szarhatott bele a buksidba! -kérdezném,hogy ki de minek,hiszen tudom! :) szegénykém,mit kezdesz majd a vikid nélkül? :)
Málna
@csak úgy...: És még ezt is tudod überelni...Menj aludni, már úgyis csak vegetálsz.
csak úgy....
@Málna: te maradsz még ébren? várod a kudsaftokat? te dolgod...
Emmersson71
A nép egyszerű gyermeke. Mondjuk..inkább egyszerű, mint gyermek!
istván irén
muszáj kísérni hiszen olyan hülye haza se találna
gina
@ómió: Nagy bunkó vagy te proli nem veszed észre magad ?
gina
@Horizont: Képzeld, csak leszálltam a fidesz nivójára mert más proli stilust nem értenek...
gina
@Málna: Putris az te vagy hiszen a jó kis cigány fönid imádod hahahah, onnan jössz te is, azért vagy annyira oda érte, megérted a cigány stilusát annyit is érsz IQ 10
balos
@kereső: A szálasi is nemzethy lózungokkal nyerte el a hülyék támogatását!Ha egyszer bejött,akkor bejöhet másodszor is,mint kiderült!
verőce21
Nem tarthat az ember minden házában személyzetet...!
kereső
@Horizont: Sokunknak vannak csodás emlékei- mert a mellett, hogy a megyeszékhely szinházába állandó bérletünk volt (30 fős csapat), rendszeresen feljártunk Bpestre szinházba 130+ kilométerről.Csak a jegyek beszerzése volt macerás, hozzáteszem eleinte, később már ez sem jelentett gondot. Matiné előadásokra meg vittük a gyerekeket.
Igy aztán az emlitetteket én is élőben láttam.
ómió
@gina: Agyalágyult ribi! Megint megkondult az üres fejed?
ómió
@bakcsubakka: Örvendek, Agyalágyult, ostoba seggnyaló efftárs! Én ómió vagyok!
Aki Én
@ómió: Akarod mondani, ómidióta, ráadásul régóta.
ómió
@Aki Én: Na! Bolsiék Aki kretÉn efftársa is felébredt a szedálásból? És agyfogyatkozásának mindjárt tanújelét is adta!? Eszerint nincs nála(d) javulás!
fűre lépni szabad
@ómió: Örvendek, Agyalágyult, Ostoba, Seggnyaló Efftárs! I am Groot
ómió
@Aki Én: Látom, bolsiék elmebetege, te riadtál fel!
ómió
@fűre lépni szabad: Napszúrást kaptál, bolsi idiótája!? Groom would fit you much better!
Aki Én
@ómió: ...már nem találsz senkit, aki nyaralna veled, te balfasz bolsi?
ómió
@Aki Én: Megint erőt vett rajtad a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, efftársék elmebetege!? Pedig csak az imént ébredtél! Amúgy, attól, hogy te már évek óta a vigyorgóban nyaralsz, más még nem feltétlen társtalan egy nyaraláshoz! Agy nélkül nálad ennyi se áll össze? Anyway, were you a bride on your "pride"? Nem lep meg! A buziság is ordít rólad, nemcsak az idiotizmus!
Aki Én
@ómió: ...are you an expert as a bride?
You are a bolshevik traitor!!!
ómió
@Aki Én: Why do you lie it? Part of the bolshevist baseness? Or just because on your "pride" you was your comrade Gréczy's bride? As, however, to your base bolshevist ego, keep it for yourself, as I have told you many times!
ómió
@bakcsubakka: Te is elkaptad a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómáját Aki kretÉn efftársadtól, bolsiék elmebetege!? És nincs még ellene vakcinátok, bolsiék idiótája, vagy így próbálnátok - ráhazudással - direktben terjeszteni?
fűre lépni szabad
@ómió: tegnap, 10:38

I am Groot (ez most azt jelenti, ha Magyarországra jössz, magyarul beszélj/írj, orbánista román bérköcsög)

I am Groot (ez most azt jelenti, hogy ugyanazt írtam, amit te, szóval, csak tükröt tartottam neked:
"A tükör elött állok [ómió], és iszonyú a látvány,
Csak bámulok, mint egy ma szültetett hátrány.
Na, mi a gond? Na, mondd, mi a gond?!")
Aki Én
@ómió: You are mentally ill, as I have told you many times!
You bolshevik hooligan!
ómió
@Aki Én: Does your brain defficiency syndrome always lead you to lie your own bolshevist personality to someone else? Or is it only your de genere bolshevist inheritance?
ómió
@fűre lépni szabad:Ha a tükör előtt iszonyú látványt látsz, idióta Böszmeseggnyaló, az te magad vagy! Netán már magadra se ismersz? Akkor, attól vagy "jó efftárs"! Ami meg a groot-odat illeti, jól láttam: inkább vagy te groom, de leginkább bolshevist idiot, a javából!
csak úgy....
sztálin efftárs is beszari vót...,diktátorék mind beszariak! :) viktor sem teszi ki a lábát a házból a teke nélkül...
fűre lépni szabad
@ómió: Ha tükör előtt állok, homályosan látva, akkor is egy állat vagyok, aki csak arra vár lecsaphasson.

Nektek annyi.
Most már biztos.
Kurva sok román ismerősöm van (egy - néha egy is sok), úgyhogy mindenképpen elmegyek érted.
Láttál már medvetámadást?
Amikor elmegyek érted, látni fogsz.

Néha szoktam viccelni.
Néha meg nem.
fűre lépni szabad
@ómió: Ne válaszolj, te geci, mert buta vagy hozzá!

(ha válaszolsz, abban a pillanatban elindulok hozzád Romániába és puszta kézzel rendezem át az arcodban az összes csontot - te bátor orbánista bérköcsög!)
fűre lépni szabad
@ómió: www.youtube.com/watch?v=MOqm0qGJhpw

Érted ezt, te geci?!

A maholnap - neked ma, nekem holnap, geci!
fűre lépni szabad
@ómió: Simán leoltalak és megszégyenítelek, mert egy primitív geci vagy (istentelen, embertelen geci) - a kurva anyád!
És az van, hogy ezt rajtad kívül mindenki így látja.
Nem szolgáltál rá a béredre, mert bukta vagy - te hulladék !!!

(mondom újra, elmegyek érted Romániába, és azt kapod, amit megérdemelsz - medvetámadás fog érni!)
fűre lépni szabad
Én megkockáztatóm a testőrökkel való konfrontációt - ami Szijjártót illeti.
Kíváncsiságból... Kíváncsi vagyok a következményekre.
(az élet egy játék - játszd !!!)
fűre lépni szabad
Hű, de durva ez a férfihang...

www.youtube.com/watch?v=MOqm0qGJhpw

Soha nem voltam ilyen közel Alaszkához !!!
ómió
@fűre lépni szabad: Akit te itt "leoltottál" - a kurva anyádat - az te önmagad voltál, bolsevik szarkupac! Egyébként oda mész, ahova az idiotizmusod csak diktálja, bár a legbölcsebb, bolsevik latrinabúvár, az lenne, ha alámerülnél a bolsi latrinában!
ómió
@Eladott Ország: Te itt most a saját tetves bolsiságotokat definiáltad, fideszesre hazudva! Nem baj? Így az "efftársi"?
csak úgy....
@ómió: te egy államilag dotált efftársi idióta? -csillagom,kakálj veres csillagot..
Eladott Ország
@ómió: ma, 15:26 ◘ Schmidt Mária: Nem volt elszámoltatás a rendszerváltáskor, de hogy ennek mekkora az ára most kezdünk ráébredni: a kommunisták teret kaptak a demokratikus közéletben.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/101242261_870701900076385_918024683717132288_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PDNVG387CQoAX-iB_BS&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d7a09e2c96b1f921ee29572d320d1ffe&oe=6143A597
Vicc ország vagyunk?! A kommunizmus áldozatainak emléknapja, és маленькая работа (málenkij robot, kicsi munka). Diszvendégek a volt kommunista párttagok.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/155806774_4189820601036598_4758563170338256923_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=DU3qJ1uO298AX_hjwfb&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=c8de62b1679d38c8114e284efb084ced&oe=61420F6D
És diffundálj az ánuszrózsámba, fideszes barom!
fűre lépni szabad
@ómió: A veszted a végzeted, román megélhetési orbánista cigány!
csak úgy....
@fűre lépni szabad: már csauceszku alatt tudott legelni,beéri az ígéretekkel...
ómió
@fűre lépni szabad: Még cigány is vagy, szarkupac, hogy állandóan másra hazudod!?
ómió
@Eladott Ország: Tényleg nem volt elszámoltatás! Ezért virítják most is a "tutit" a magadfajta bolsi tetvek! A jelenlegi bolsi párttagok meg - mint te is, bolsi latrinabúvár - azt tervezgetik, hogyan térhetnének vissza, "kivívni" nekünk újabb 50 év lemaradást! Szóval, difundálj a bolsi latrinába, szarkupac! Az neked a környezetkonform!
ómió
@csak úgy...: Te már a magadéit, a tetvesbolsi efftársaidat se ismered fel, bolsiék elmebetege!? Őket is másra - most éppen rám - kell hazudnod? A veres csellag kakálást tőlük várd meg magadtól! Abból álltok ki, még, ha az alapanyaga a szar, akkor is! Vagy ott, ahol vagy, az efftársi elmeosztályon idáig már nem tudsz "kapaszkodni"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.