A reggeli tragikus buszbaleset könnyű sérültjei közül már csak hármat ápolnak az Országos Baleseti Igazgatóság traumatológiai osztályán. Az egy napos kirándulásra az egyik utas keresztlányával jelentkezett. 

- Egy csattanásra riadtam fel és arra, hogy a busz nekiütközik a szalagkorlátnak, hosszan végig húzza azt, majd felborul

– mesélte a Blikknek egy asszony.

- Jajgatás, kiabálás verte fel a csendet. A pánikot csak fokozta, hogy koromsötét volt, senki nem tudta mi történt. Az utasok sikoltozva kértek segítséget, teljes volt a zűrzavar. Nekem az arcom sérült, kiesett a fogam, a hátamat is megütöttem, még most is csupa vér.

Az asszonyt és keresztlányát végül a tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. Mint mondta, a sofőrök a tragédia előtt félórával Balatonlellén cseréltek, ezért biztos benne, hogy nem a fáradtság okozta a bajt.

"Jajgatás, kiabálás verte fel a csendet" – megszólalt a buszbaleset egyik áldozata

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Az M7-es autópályán vasárnap hajnalban történt buszbaleset sérültjei közül 20-at vittek Székesfehérvárra, a Fejér megyei Szent György Kórházba, sérülteket vittek még Siófokra, Veszprémbe, Székesfehérvárra is.

A Fejér Megyei Hírlap megkeresésére a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szóvivője nyilatkozott az ott ápolt sérültek állapotáról.

Közülük tizenheten könnyebb sérüléseket szenvedtek, a kezelőorvosok az ellátásukat követően őket hazaengedték. Három beteg szorul kórházi kezelésre, közülük ketten bordatörést és mellkasi zúzódást szenvedtek, egy pácienst combnyaktöréssel kezelnek orvosaink a Szent György Kórházban – árulták el a megyei portálnak.

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@gina: dr. prédikátornak hiányzott. Nem baj, ha nem tudod összerakni, csak legalább maradnál csendben te is.
Málna
@division: Mindig nem tudom. Neked sem szokott sikerülni.:-)
dr. prédikátor
@Málna: te szerencsétlen bugris!!! ha nem vetted volna észre nem csak a kancigányról írtam hanem az összes ingyenélő"POLITIKUSRÓL""!!!
gina
@Málna: Buta vagy mint a se... de ne reklámoznád
Málna
@dr. prédikátor: És tudsz még nagyobb hülyét csinálni magadból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.