Egy busz és három személyautó ütközött össze az M7-es autópályán szombat délelőtt Martonvásárnál, a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki a sztráda Balaton felé vezető oldalán – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Elindult már a Balatonhoz? Ha még lehet, forduljon vissza: baleset miatt több kilométeres a dugó az M7-esen
Fotó: MTI/Füzesi Ferenc

Sebestyén Mária elmondta: az első információk szerint a balesetnek három könnyebb sérültje van. A forgalom a leállósávban haladhat, a belső sávokat lezárták.

A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az érdi hivatásos tűzoltók munkáját a baleset helyszínén a martonvásári önkéntes tűzoltók segítették, akik felitatják a kifolyt motorolajat. Az Útinform a jelentős torlódás miatt azt javasolja, hogy aki teheti, Tárnoknál a 7-es főút felé kerüljön.

Frissítés:

Feloldották a lezárást az M7-es autópályán Martonvásárnál, de torlódásra továbbra is számítani kell a sztráda Balaton felé vezető oldalán – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A rendőrség honlapján megjelent közlemény szerint mostanra befejezték a helyszínelést, a forgalomkorlátozást feloldották. Az érintett pályaszakaszon szabadon járhatók a sávok, azonban torlódásra továbbra is számítani kell.

Az Útinform oldalán most azt javasolják, hogy aki teheti, kerüljön az M1-es autópályán, a Bicske csomópontnál a 811-es főútra fordulva Székesfehérvár felé, vagy az M6-os autópálya-Ercsi-Martonvásár útvonalon.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Füzesi Ferenc

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
Több okból se Balaton, se Bécs, se Eger, se Kecskemét ...először is, nincs út, ...a többit hagyjuk most ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.