Ön szerint hány emberéletet és meg 4 évnyi hatalomban maradás? Durvának hangozhat a kérdés és miután kihőbörögte magát, akit felháborított, egy csendes sarokban, amikor egyedül van, érdemes végig gondolni. Gyűlöltetni könnyű, nem kell hozzá más, csak szándék és pénz, de mindezt megállítani szinte lehetetlen. Ott marad a lelkekben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@Shikari: akkor a Turáni átok témát olvasd el , évezredes mentalitás amit tán valakii visszanyulva a multba felébresztet
Yoda69
hitler a zsidókat pécézte ki magának hogy gyűlöletet keltsen a tarsadolmban.
orban kezdte a migránsokkal, majd a melegekkel. Mindig kell egy raszt akit gyűlölni kell, ez tartja egyben a fideSSesek 1 bites táborát.
Nessy
@Yoda69: Jelenleg pártunk és kormányunk jelöli ki, kit, kiket kell gyűlölni. És ezt harsogja minden fórumon, minden médiában, ami rögzül, és nem sok idő kell az irányított gyűlölet lángra lobbanásához.Azért a "Magyar kormány megbízásából" készült reklámokat, óriás plakátokat talán még se lehet a baloldalra fogni! Már csak azért sem, mert az erre költött milliárdokat a költségvetésből finanszírozza a kormány.
Yoda69
@Nessy: A világon nincs meg egy olyan aljas, es mocskos kormány, mint az orbane. Magyart uszít magyar ellen, a járványt pedig hatalom szerzésre es pénz lopásra használja.
Komolyan, ha ezek után se buknak meg akkor mi egy örök vesztes nép vagyunk.
balos
@Shikari: A szarral könnyebben boldogulsz,mert szereted fogyasztani,ha nemzeti színű!
balos
@Yoda69: Hát az 1 bit szerintem kicsit soknak tűnik,mikor egy sikarcsi-omi-ócska felüti itt a fejét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.