Az egymást követő Orbán-kormányok szisztematikusan maguk alá gyűrték a szakszervezetek javát, azokat pedig, amelyeknél nem jártak sikerrel, egyszerűen figyelmen kívül hagyják, úgy tesznek, mintha nem is léteznének. A parlamenti többségükkel visszaélve folyamatos gonosz jogalkotással megnyirbálták a legfontosabb szakszervezeti jogokat is. Ennek a folyamatnak a megfordítását ígéri győzelme esetére Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Mondjad csak te mocskos komcsi hazaáruló!

Nagypapi odalenn igazán örül neked és apád is úgy tartja, méltó vagy a Dobrev névhez. Követőid a kis Dobrev Komcsik!
Béla333
Egy igazi, jól működő szakszervezeti mozgalomra olyan szükség lenne, mint egy falat kenyérre.
De nem erre, ami most, 31 év után van az országban, mert ezek a mai vezetők csak az íróasztalukat védő, megalkudó senkik, akik a mesés fizetésükért bármilyen aljasságra képesek lennének. Tisztelet a kivételnek!
De semmi szín alatt nem tartom helyesnek a korábbi MSZP kormányok által képviselt politikát, hogy, azért hogy befogják a szájukat és ne csinálják vezetők a dolgukat, a szakszervezeti vezetőket beemelték a politikába és jól megvették őket. Pontosan úgy, ahogy most a Fidesz maffia is teszi.
Úgyhogy a szakszervezeti vezető ilyen nyilatkozata után meg kiráz a hideg:

" A szakszervezeti vezető kiemelte, hogy készek politikai szerepet vállalni annak érdekében, hogy a magyar munkások európai bérekért és európai módon dolgozhassanak."

Ezt ugyanis garanciákkal ki kell harcolni, nem kimutyizni, mert az sohasem vált eddig be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.