Olyan vagyok, mint Móricka, nekem is mindenről az jut eszembe. Mármint hogy Orbán Viktor arra készül, ha itt az idő, kivezeti országunkat az Európai Unióból. Miniszterek, kormányzati szakértők olykor sejtelmesen nyilatkoznak Magyarország és az EU kapcsolatáról, az euró bevezetésének esélyeiről, mondanak olyasmit, hogy Brüsszel megtámadott minket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen arra büszkék lehetünk, hogy egy ilyen korlátolt gátlástalan bagázs vezeti az országot! =))
Peller Anikó
Tiborcz az új Mészáros: Mérhetetlen vagyonok érkeznek Orbán vejéhez

Süllyed a hajó, a patkányok menekülnek, a nagykutyák pedig igyekeznek minden mozdíthatót beleszórni a mentőcsónakokba. A marakodás már ott tart, hogy a főnökúr családja a többiektől vesz el - ha szerencséje van a magyaroknak, mind odavesz el. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

ezalenyeg.hu/kozugy/tiborcz-az-uj-meszaros-merhetetlen-vagyonok-erkeznek-orban-vejehez-84784?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=84784

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.