Nem kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét, és azonnak reagál, ahogy tette ezt most is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Ideje lenne már tájékoztatni a népet, mert sajnos sok választópolgárnak hályog van a szemén. Csak az orruk hegyéig látnak, emiatt álomvilágban élnek.
Szép sorba hozzák nyilvánosságra ezeket a remek szerződéseket.
Hazugság? A kormi intézkedjen, rágalmazásért forduljon az EU bírósághoz, fogadni fog minden ügyet.
Nessy
@percsi: Ez már olyan régen volt, hogy Tompika erre már nem is emlékszik! Az ő feje sem káptalan! Pedig akkoriban ezek a milliárdok többet értek, mint ma. Ezért is kell ma többet zsebre tenni!
Béla333
Ha jól számolok, a választásokig van még cca 200-220 napunk.
Az ellenzéki politikusoknak addig minden nap elő kell hozni egy-egy hasonló ügyet az elejétől a végéig és azt részletesen bemutatni. Azt is, hogy ki állította le/szüntette meg a vizsgálatot.
Dolgozzanak, nem az a dolguk, hogy az előválasztás jelszavával mutyizgassák ki a helyeket!
Gavara
@percsi: Kedves vagy, ahogy szoktad... Jó ötlet, hogy pereljen, ha nem igaz. Erre majd érdemes lesz visszatérni, azzal, hogy ezeket a bejegyzéseket valahogy nem perelik...Hmmm, érdekes...
percsi
@Gavara: Csak egy oka van annak, hogy nem perlik, mégpedig az, hogy sajnos igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.